Forum » Mobilne tehnologije » Gmail aplikacija za Nokio 5140i
Gmail aplikacija za Nokio 5140i
MisterPepper ::
Imam zgoraj omenjen telefon in hočem prek njega dostopat do svojega Gmail računa. Zato sem si naložil Gmail aplikacijo na telefon, vendar ko se prijavim mi samo piše Loading in nič ne naredi?
Je že kdo imel podobne izkušnje ali pozna rešitev?
Poskusil sem še preko integriranega programa za E-pošto, tako, da so mi z mobitela poslali nastavitve za Gmail, pa ni nič delalo, ko sem naslednjič klical, so mi rekl da se preko integriranega programa ne da dostopat, lahko pa uporabim gmailovo aplikacijo, vendar ta tudi ne dela.
Wap in internet delata normalno, je lahko trik kje v nastavitvah spletne konfiguracije?
Je že kdo imel podobne izkušnje ali pozna rešitev?
Poskusil sem še preko integriranega programa za E-pošto, tako, da so mi z mobitela poslali nastavitve za Gmail, pa ni nič delalo, ko sem naslednjič klical, so mi rekl da se preko integriranega programa ne da dostopat, lahko pa uporabim gmailovo aplikacijo, vendar ta tudi ne dela.
Wap in internet delata normalno, je lahko trik kje v nastavitvah spletne konfiguracije?
No, dobil sem odgovor od Teleray-a, da ta tip telefona pač ne podpira Gmail nastavitev in njegovih e-poštnih aplikacij.
Lp
Lp
V-i-p ::
Kaj pa če v wap browserju vpišeš http://gmail.com ali lahko dostopaš do pošte?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Ja lahko, v browserju brez problema dostopam do predala. Vendar, ko uporabim aplikacijo ali pa e-poštni odjemalec telefona, zadeva zamrzne.
Glede na tisto kar sem prebral, je lahko problem v tem, da Gmail aplikacija zahteva neposredno povezavo GPRS z internetom, pri mobitelu pa gre GPRS preko posredniškega strežnika in zato onemogoči gmail-u povezavo do poštnega predala.
Ko sem o tem pobaral nekoga na mobitelu, mi je odgovoril, da se neposredne povezave, brez njihovega proxy strežnika ne da vzpostavit.
Mi je pa zanimivo, zakaj potem Gmail nudi podporo in aplikacijo za ta tip telefona.
Glede na tisto kar sem prebral, je lahko problem v tem, da Gmail aplikacija zahteva neposredno povezavo GPRS z internetom, pri mobitelu pa gre GPRS preko posredniškega strežnika in zato onemogoči gmail-u povezavo do poštnega predala.
Ko sem o tem pobaral nekoga na mobitelu, mi je odgovoril, da se neposredne povezave, brez njihovega proxy strežnika ne da vzpostavit.
Mi je pa zanimivo, zakaj potem Gmail nudi podporo in aplikacijo za ta tip telefona.
Previdnost je mati modrosti
Buldožer ::
Jst z Nokio N61 komot dostopm do epošte preko gmailove java aplikacije, tako da to ni težava. Sem prav tako na Mobitelu.
Več glav več ve. No, ni nujno!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostop do (varne) e-pošte v tujiniOddelek: Mobilne tehnologije | 3336 (3150) | SeMiNeSanja |
» | GmailOddelek: Pomoč in nasveti | 6236 (4447) | tattoo |
» | Gmail - obvestilo po smsOddelek: Omrežja in internet | 6973 (4990) | wiwa |
» | Gmail passwordOddelek: Pomoč in nasveti | 1254 (1111) | amigo_no1 |
» | Pomoč pri izbiri ustreznega telefona/gsmOddelek: Mobilne tehnologije | 2689 (2256) | Meizu |