Forum » Slo-Tech » Nova kategorija
Nova kategorija
LjAp ::
Sicer ideje nisem predebatiral z nikomer in ker delujem tako, da vcasih usekam preden premislim, hkrati pa se mi zdi ideja dobra in v duhu evolucije;) predlagam v forumu Omreženi svet novo kategorijo, ki bi omogočala diskuijo na temo Web aplikacij.
Stanje: sedaj so tam tri kategorije: Omrežja in internet, izdelava spletišč ter mobilne tehnologije ( ki so vse tehnično naravnane), morebitno kategorijo web aplikacije pa vidim kot možno prizorišče medsebojne konstruktivne izmenjave mnenj s posledično možnim dvigom kvalitete nas vseh.
Moj pomislek je edino, da kdor ima res kaj pametnega za povedat, bo to storil v okviru svojega bloga ali kako drugace (npr tako da bo tiho) in da je zato mozno da tema ne zaživi. Kaj menite?
Grega
spet sem zafrknil, tole sem hotem napisat v obstoječo kategorijo Vaši predlogi. Admin...a lahko premakneš
Stanje: sedaj so tam tri kategorije: Omrežja in internet, izdelava spletišč ter mobilne tehnologije ( ki so vse tehnično naravnane), morebitno kategorijo web aplikacije pa vidim kot možno prizorišče medsebojne konstruktivne izmenjave mnenj s posledično možnim dvigom kvalitete nas vseh.
Moj pomislek je edino, da kdor ima res kaj pametnega za povedat, bo to storil v okviru svojega bloga ali kako drugace (npr tako da bo tiho) in da je zato mozno da tema ne zaživi. Kaj menite?
Grega
spet sem zafrknil, tole sem hotem napisat v obstoječo kategorijo Vaši predlogi. Admin...a lahko premakneš
http://ljap.blogspot.com/
- spremenil: LjAp ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Nezahteven program za izdelavo spletiščaOddelek: Izdelava spletišč | 2266 (2046) | blackbfm |
| » | [visual c#] inštaliranje aplikacije iz internetaOddelek: Programiranje | 1691 (1422) | Beezgetz |
| » | Oddelek elektronika???!!!Oddelek: Slo-Tech | 1838 (1492) | DJroky |
| » | Dobra ozdaja za homepageOddelek: Izdelava spletišč | 1742 (1540) | cahahopie |
| » | Nov oddelekOddelek: Izdelava spletišč | 2894 (2535) | Elemen_T |