Forum » Loža » rolerji za skate park
rolerji za skate park
BozidarB ::
kupujem ene rolse za po parku pa nevem tocn kasne pa me zanima ce ma kdo ksno pametno idejo. glede tega sem cisti zacetnik, prej sm rolal, igral hokej samo na rampi pa se nisem biu tko da nevem kako to zgleda. dal bi pa tm okrog 30jurjov, mogoce ce bi mi blo zlo vsec tut vec, al je za zacetnika dost ze 20jurjov in kasnej kupm bolse? mogoce pozna kdo koga ce bi jih za nekaj denarja mogoce dal na izposojo?
- spremenil: BozidarB ()
Shkorc ::
Če misliš furat rampo potem vzami magar Roces.
Če misliš vozit raile pa tamale boxe (ala street) potem kupi kake mehke bootse od Salomona.
Sem mel Roceske, so ful težki rolerji, stabilni, idealni za na velko rampo. Za raile so pa pretrdi + pretežki. Tudi če maš skor čist odpete se še premal nagnejo, zaradi teže ne skočiš tok visok, pa še zmatraš se hitr.
Sem probal od enga Salomonke (ne spomnim se ker model točno, take bele) OMG kera razlika.... Kot da bi obul copatke! Tooook lahki, ni čudn da je lahko cel dan skaku z njimi. Bli so nižji model in mehkejši, tko da ko si skuču si se kr prlepu na rail. Ne vem pa če se jih lahko kupi v Sloveniji.
Če misliš vozit raile pa tamale boxe (ala street) potem kupi kake mehke bootse od Salomona.
Sem mel Roceske, so ful težki rolerji, stabilni, idealni za na velko rampo. Za raile so pa pretrdi + pretežki. Tudi če maš skor čist odpete se še premal nagnejo, zaradi teže ne skočiš tok visok, pa še zmatraš se hitr.
Sem probal od enga Salomonke (ne spomnim se ker model točno, take bele) OMG kera razlika.... Kot da bi obul copatke! Tooook lahki, ni čudn da je lahko cel dan skaku z njimi. Bli so nižji model in mehkejši, tko da ko si skuču si se kr prlepu na rail. Ne vem pa če se jih lahko kupi v Sloveniji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fersterker in zvocniki.Oddelek: Pomoč in nasveti | 3204 (2670) | T0RN4D0 |
» | Nakup grafične karticeOddelek: Kaj kupiti | 2891 (2044) | herkulx |
» | grafična karticaOddelek: Kaj kupiti | 1337 (1131) | Alessio983 |
» | Radeon 9600xt v okvariOddelek: Kaj kupiti | 4038 (3943) | dejan15 |
» | poglejte kaj nekateri prodajajo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5754 (3664) | Dr_M |