Forum » Programska oprema » program za snemanje na računalu
program za snemanje na računalu
Mortir ::
torej upam da poznate lyndo ali pa total training za photoshop... v glavnem gre za učne programe kjer ti preko filmčka pokaže kaj in kako je treba kaj poklikati - video učenje... ker sedaj rabim nekaj podobnega pripraviti za službo, pa me zanima kako bi to posnel - oz ali obstaja kar spodoben program s katerim bi se to dalo...?
hvala
hvala
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
#000000 ::
Obstaja jih kr neki, če boš samo snemal početje lahko upoirabiš autoscreenrecorder free če pa bi rad delal tud kake oblačke pa uporabi WINK prvi ti shranjuje v avi format drugi pa tudi v swf (flash)
Če pa rabiš še kej boljšega pa uporabi camtasia studio kera pa je za plačat, drugeče pa pejt na googla in vpiši screen record software in bo kr neki rezultatov. LP
Če pa rabiš še kej boljšega pa uporabi camtasia studio kera pa je za plačat, drugeče pa pejt na googla in vpiši screen record software in bo kr neki rezultatov. LP
sweeti007 ::
kero stvar bi se pa dalo uporabit za snemanje sogovorceve web camere sogovorca(na msnju)
Yossarian ::
Bi kar tu nadaljeval. Na DVD sem si s TV-ja posnel en film, ker pa je bil RW slabše kvalitete, ga ne morem dekriptat na računalnik. A obstaja takšen program, da bi mi računalnik predvajal film, kateri bi se istočasno snemal na računalnik? Na koncu bi ga v vsakem primeru rad imel v avi formatu. Ali bi to šlo z nerotom?
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flash v aviOddelek: Programska oprema | 1206 (1116) | kretenosoid |
» | Ne morem uvoziti .avi datotek v Sony Vegas 7.0Oddelek: Programska oprema | 2646 (2282) | opeter |
» | rezanje videa mpgOddelek: Zvok in slika | 3553 (3085) | jan01 |
» | Screen recorderOddelek: Programska oprema | 2346 (2271) | luka_lucky |
» | .aviOddelek: Programska oprema | 931 (852) | 5er--> |