Forum » Kaj kupiti » 17 palčni prenosnik
17 palčni prenosnik
svit ::
Zdravo,
zanimam se za nakup prenosnika, ki ima 17 palčni zaslon. Dosedaj mi je nekako v oči padla Toshiba, vendar me zanima ali je še kakšna druga (boljša) firma, ki ponuja prenosnike z enako velikim zaslonom. Cena je omejena na bivših 500.000 SIT-ov oziroma 2000 €.
Hvala.
zanimam se za nakup prenosnika, ki ima 17 palčni zaslon. Dosedaj mi je nekako v oči padla Toshiba, vendar me zanima ali je še kakšna druga (boljša) firma, ki ponuja prenosnike z enako velikim zaslonom. Cena je omejena na bivših 500.000 SIT-ov oziroma 2000 €.
Hvala.
Ni ideje
nejc91 ::
zanima tudi mene..
Kupujem tegale
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
rabim predvsem za CAD in CAM delo.
Ker pa v prostem času rad poženem tudi kakšno dobro igro, me zanima, če se ta grafična zna spoprijeti tudi z njimi.
Mi svetujete nakup česa drugega?
Hvala!
Kupujem tegale
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
rabim predvsem za CAD in CAM delo.
Ker pa v prostem času rad poženem tudi kakšno dobro igro, me zanima, če se ta grafična zna spoprijeti tudi z njimi.
Mi svetujete nakup česa drugega?
Hvala!
dzinks63 ::
Prenosnik ni glih primeren za CAD in CAM. Od samega monitorja do zmogljivosti, Razen če boš vzel top of the top.
Nekaj takega npr: CAD2 IMAGINE Go Laptop Workstation
Če pa bi rad še igre igral , si pa dodatno kup PS3.
Nekaj takega npr: CAD2 IMAGINE Go Laptop Workstation
Če pa bi rad še igre igral , si pa dodatno kup PS3.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()
Zheegec ::
Nejc91 - NW9440 so super zadevce za profi uporabo, dobra konfiguracija, huda ločljivost ekrana, pa tudi samo ohišje je super, baterija preko 3h pri "normalni" uporabi - manjša obremenitev. Predlagam da vzameš še 1GB RAM če ga ima samo 1x1GB.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
jype ::
nw8440 je tudi super, če le nimaš težav z majhnim pixel-pitch (1920x1200 pri 15.4" je za nekatere premajhno).
Not je pa FireGL in core 2 duo, seveda tudi jaz svetujem nakup dodatnega gigabajta pomnilnika.
Not je pa FireGL in core 2 duo, seveda tudi jaz svetujem nakup dodatnega gigabajta pomnilnika.
Zheegec ::
Dzinks63: in v čem je ta tvoj model toliko boljši od NW9440? Edino več hard diska, druge prednosti pa ni.
edino X-black ekran ima, česar pa HP pri profi prenosnikih nima, je samo pri cenejših HP zaradi težav z odsevom...
edino X-black ekran ima, česar pa HP pri profi prenosnikih nima, je samo pri cenejših HP zaradi težav z odsevom...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
dzinks63 ::
Ne vem kje vidiš več diska .To ni sestavljen model. Ti modeli "CAD2 IMAGINE Go Laptop Workstation" se sestavljajo po tvojem lastnem po naročilu . Pritisni na tipko Enquire spodaj, pa boš videl, drugače je pa tud nw9440 dober model, če mu dodaš rama.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri prenosnik za oblikovanje? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8880 (5311) | m0LN4r |
» | Prenmosnik in graficnaOddelek: Pomoč in nasveti | 1856 (1523) | T-Mac |
» | HP razlit ekran in instalacija windows-evOddelek: Pomoč in nasveti | 786 (644) | crniangeo |
» | 2000 eur in prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1857 (1509) | *TV* |
» | Kakšen rač. za 3D-cad, grafiko, javo ?Oddelek: Kaj kupiti | 1100 (1004) | pavl |