Forum » Pomoč in nasveti » Problemček z grafično in videom
Problemček z grafično in videom
Zimz ::
Zdravo!
Nabavil sem novo grafično Nvidia Geforce 7600GS 265mb in ne vem kaj mi storiti, ko zaženem video file mi ga noče odpreti, računalnik zamrzne dokler programčka ne zaprem, neglede v katerem formatu in predvajalniku. Drugače v igrah in na splošno pa vse dela ok.
Naložil sem najnovejše gonilnike iz uradne strani, smešno je če gonilnike zbrišem pa video laufa normalno.
Zgleda da je problem v gonilnikih
Kodeke imam tudi vse potrebne. Help meeee.
Tnx.
Nabavil sem novo grafično Nvidia Geforce 7600GS 265mb in ne vem kaj mi storiti, ko zaženem video file mi ga noče odpreti, računalnik zamrzne dokler programčka ne zaprem, neglede v katerem formatu in predvajalniku. Drugače v igrah in na splošno pa vse dela ok.
Naložil sem najnovejše gonilnike iz uradne strani, smešno je če gonilnike zbrišem pa video laufa normalno.
Zgleda da je problem v gonilnikih
Kodeke imam tudi vse potrebne. Help meeee.
Tnx.
bluefish ::
že stokrat omenjeni problem s to serijo grafičnih. Od katerega proizvajalca je?
Sicer pa malo pobrskaj po ST oz. uporabi iskanje. Boš hitro našel še nekaj podobnih topicov.
Sicer pa malo pobrskaj po ST oz. uporabi iskanje. Boš hitro našel še nekaj podobnih topicov.
333333 ::
Kaksno ploščo pa mas? Možna resitev tvojega problema bi bila da naložiš ZADNJE gonilnike za AGP.
abcdefgh ::
točn tak!
pejt na net pa si snem tazadne driverje za tvojo plato, namenjene seveda agp-ju.
če bi povedo ime plate že prej bi ti link pusto, tak se pa sam mal pospili.
ajd
pejt na net pa si snem tazadne driverje za tvojo plato, namenjene seveda agp-ju.
če bi povedo ime plate že prej bi ti link pusto, tak se pa sam mal pospili.
ajd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 7 reset brez error-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 2950 (2560) | mtosev |
» | GF 6600gtOddelek: Navijanje | 2528 (1221) | Pyr0Beast |
» | nakup komponent osebnega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 3146 (2611) | xpolhecx |
» | Kako iztržiti z nastavitvami iz grafičme kartice čim večOddelek: Strojna oprema | 1463 (1137) | denalom |
» | Nekompatibilnost nForce & GeForce gonilnikov?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1371 (1097) | njok |