Forum » Programska oprema » [WORD] Kako spremenit pisavo
[WORD] Kako spremenit pisavo
M@73Y ::
Lep pozdrav.
Recimo da jest v vowrdu pišem normalno male črke (abcdefgh...). Zdej pa mene zanima, kako bi jest avtomatsko vse črke spremenil v velike črke (abcdefgh --> ABCDEFGH).
Hvala.
Matej
Recimo da jest v vowrdu pišem normalno male črke (abcdefgh...). Zdej pa mene zanima, kako bi jest avtomatsko vse črke spremenil v velike črke (abcdefgh --> ABCDEFGH).
Hvala.
Matej
..jump into psytrance tunnel..
Oxford ::
Označi besedilo, Format->Change Case...->UPPERCASE oz. slovensko: Oblika->Velike/male...->VELIKE (upam, da sem pravilno prevedel po spominu).
iMark ::
Označi besedilo in pritisni SHIFT + F3 (mogoče boš morow 2x kr prvič ti da samo prve črke v besedi velike)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iMark ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | linux- unable to mount root fs on unknown-block(0,0)Oddelek: Operacijski sistemi | 1041 (816) | Machete |
» | Slovenija na evropski naravoslovni olimpijadi prvikrat osvojila zlato in srebroOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8913 (6743) | loki0101 |
» | Hotmail gesla kar po domače rezal na 16 znakov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 18726 (15404) | BaToCarx |
» | C ++ problem, (sm zacetnik :) )Oddelek: Programiranje | 1896 (1684) | snow |
⊘ | KeyOddelek: Igre | 922 (761) | Predator |