Forum » Strojna oprema » Diska ne vidim
Diska ne vidim
popcorn ::
Ok takole je...sem že brskal po forumu pa vendar ne najdem ogovora na moje vprašanje
Skratka kupil sem nov disk sata ga vtaknem v kišto prižgem ...napiše found new hardver...v device managerju je viden...ampak v windows explorerju pa ga sloh ni?????
Mi lahko kdo pomaga?
Skratka kupil sem nov disk sata ga vtaknem v kišto prižgem ...napiše found new hardver...v device managerju je viden...ampak v windows explorerju pa ga sloh ni?????
Mi lahko kdo pomaga?
AMD 955BE, Asus M4A78T-E, ATI 4890
nonenone ::
a imaš kreiran disk? drugače pojdi v menage disk in ga tam usposobi in formatiraj - ustvari particijo in te stvari, lp (z miško na moj računalnik, desni klik, odpre se meni in klik upravljanje z diski-nekaj takega)
jan01 ::
Pa si ga v device managerju razdeli na particije in vsako particijo tudi formatiral(dovol je quick format v ntfs)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kar naekrat mi ne zazna zunanjega diska. Disk kaže vse znake "življenja"Oddelek: Pomoč in nasveti | 6948 (6457) | solatko |
» | Zunanji trdi disk - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1161 (1030) | einstein :P |
» | Device manager zazna IDE disk ampak ga ne morem uporabljatiOddelek: Pomoč in nasveti | 1389 (1318) | Modri dirkač |
» | ne dela USB DiskOddelek: Strojna oprema | 1906 (1724) | desperados |
» | Nameščanje novega trdega diska ????Oddelek: Pomoč in nasveti | 985 (841) | Person |