» »

[C#] povezava s podatkovno bazo

[C#] povezava s podatkovno bazo

iggy1 ::

Imam problem in sicer se ne morem povezati s podatkovno bazo. Želel bi namreč narediti aplikacijo ki podatke ob kliku vpiše v bazo. Naredil sem eno testno aplikacijo, ki pa ne deluje in nevem zakaj.

Baza se nahaja:
C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\IGOR\MY DOCUMENTS\VISUAL STUDIO 2005\PROJECTS\PREIZKUS\PREIZKUS\TEST.MDF

Moja koda:
private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{

SqlConnection connection = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=c:\Documents and Settings\Igor\My Documents\Visual Studio 2005\Projects\Preizkus\Preizkus\test.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True");
SqlCommand sc = new SqlCommand("INSERT into tabela VALUES (@ime)", connection);
SqlCommand sc1 = new SqlCommand("Select * from tabela", connection);
sc.Parameters.AddWithValue("@ime", textBox1.Text);
connection.Open();
sc.ExecuteNonQuery();
connection.Close();
}
V app.config sem dal pod connectionString:
connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=c:\Documents and Settings\Igor\My Documents\Visual Studio 2005\Projects\Preizkus\Preizkus\test.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True"

V visual-u sem tudi izbral bazo test.mdf in dal copy if newer.Pa nič. Kodo lepo izvede brez kakršnega errorja sam recorda nikamor ne shrani. A mi zna kdo svetovati kaj bi lahko bilo narobe?

iggy1 ::

En lep čas sem porabil sam se je splačalo, ker mi je ratal. Hvala darkolod, ker si mi pomagal.
Čaw.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SQL problem

Oddelek: Programiranje
141684 (1302) win64
»

Pomoč pri programu!

Oddelek: Programiranje
81418 (1276) Mitja Bonča