Forum » Pomoč in nasveti » messenger in "navidez nedosegljiv" oz "appear offline"
messenger in "navidez nedosegljiv" oz "appear offline"
enrique ::
Pozdravleni,
zanima me, če bi mi lahko kdo prosim povedal, ko upoarbljam v messengerju status "navidez nedosegljiv" oz "appear offline" ali je kakšna možnost, da me moji prijatelji pod katerim pogojem vidijo da sem gor oz. da se skoz vpisujem in čekiram kdo so vpisani?
Uporabljam windows live messenger 8.1
zanima me, če bi mi lahko kdo prosim povedal, ko upoarbljam v messengerju status "navidez nedosegljiv" oz "appear offline" ali je kakšna možnost, da me moji prijatelji pod katerim pogojem vidijo da sem gor oz. da se skoz vpisujem in čekiram kdo so vpisani?
Uporabljam windows live messenger 8.1
bluefish ::
samo z "navadnim" messengerjem je to nemogoče videti. Obstaja pa kup dodatkov zanj, ki to omogočijo. Sicer imen teh ne poznam, vendar pa ti Google vrže ven cel kup stvari. Tudi če potem vidijo, da si le "appear offline" pa je še zmeraj težko ugotoviti kaj počneš.
enrique ::
sem pregledal te programe (MSN discovery..Mess Black...MSN hacks) pa nisem našel funkcije ki bi omogočala vpogled kdo ima vključen status "apper offline" oz "navidez nedosegljiv"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nedelovanje Windows Live messengerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2157 (1470) | rikta33 |
» | msn vprašanje(appear off-line)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1782 (1526) | Kami |
» | MSn stik?Oddelek: Programska oprema | 1561 (1184) | croco |
» | MSN messenger 8.0 - prikaz navidez nedosegljivih osebOddelek: Programska oprema | 2221 (1640) | ;-) |
» | blokiran na msnjuOddelek: Programska oprema | 4775 (3662) | John_McCoe |