Forum » Pomoč in nasveti » dinamični ip (t-2) in utorrent
dinamični ip (t-2) in utorrent
@ndrei ::
hey!
kaj ve kdo mogoče kak bi se v utorrentu port naštimal, kr mam t2 in kao dinamični ip, finta pa je da sploh ne kapiram vsega tega najbol, pa če se komu da bit prijazen pa malo razložit, sicer pa mi stvar deluje, moti me le to, da se mi spodaj kaže en trikotnik ali klicaj in pa to, da če bi mogoče mel to poštimano, bi bile hitrosti malo višje. aja kakšne hitrosti pa mate kaj ostali, jaz mam od t2 paket 1/1 in vleče dol max nekje do 120k. mislim da kr vredu ali bi moglo bit več?
no pa thx za pomoč!
kaj ve kdo mogoče kak bi se v utorrentu port naštimal, kr mam t2 in kao dinamični ip, finta pa je da sploh ne kapiram vsega tega najbol, pa če se komu da bit prijazen pa malo razložit, sicer pa mi stvar deluje, moti me le to, da se mi spodaj kaže en trikotnik ali klicaj in pa to, da če bi mogoče mel to poštimano, bi bile hitrosti malo višje. aja kakšne hitrosti pa mate kaj ostali, jaz mam od t2 paket 1/1 in vleče dol max nekje do 120k. mislim da kr vredu ali bi moglo bit več?
no pa thx za pomoč!
#000000 ::
Srednja varnost te zeza, zato si nepovezljiv, ker imaš vse porte na ven zaprte, zamenjaj na nizko varnost pa bo, hitrost pa je normalna. LP
;-) ::
Hitrost je normalna ja...sam ker si nepovezljiv nemoreš seedat tako kot bi rad, pa maš slaba razmejra na trackerjih->uporabi ratiomaster pa se ne muči
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visoka hitrost, a nizkaOddelek: Pomoč in nasveti | 3861 (2892) | mehh |
» | težave z routerjem Canyon CN-BR1Oddelek: Omrežja in internet | 4390 (2336) | schorpion |
» | IskraTEL Proteus932 - port forwardingOddelek: Omrežja in internet | 3104 (2625) | shorvat |
» | Router Linksys WRT54GL in nepovezljivostOddelek: Omrežja in internet | 3716 (3367) | neoto |
» | Router NETGEAR WGR614 v6Oddelek: Informacijska varnost | 2571 (2417) | StratOS |