Forum » Zvok in slika » Sony DCR-TRV265E
Sony DCR-TRV265E
svencbir ::
Imam problem z videokamero. Znamka Sony model Ko jo prižgem, mi ne pokaže slike ki naj bi jo snemala. Ekranček je poplnoma črn. razen standardnih oznak.
Slika zaslona
Pokrovčka ni nataknjenega, kamera je v načinu za snemanje. Tudi če pogledam čez optično iskalo mi ne kaže NIČ. Ali je možno da je narobe kaj z zaslonko? Ko predvajam stare posnetke iz kasete, dela vse odlično....
Slika zaslona
Pokrovčka ni nataknjenega, kamera je v načinu za snemanje. Tudi če pogledam čez optično iskalo mi ne kaže NIČ. Ali je možno da je narobe kaj z zaslonko? Ko predvajam stare posnetke iz kasete, dela vse odlično....
aljazh ::
Zaslonka, ki je ostala do konca zaprta, sedaj pa se ne odpre več; pokvarjen CCD senzor; prekinjena kakšna povezava med CCDjem in ostalo elektroniko...
Edino kar še lahko preveriš je, če nimaš vključenega ND filtra (če ga ta kamera seveda ima in če lahko odvzame toliko svetlobe).
Edino kar še lahko preveriš je, če nimaš vključenega ND filtra (če ga ta kamera seveda ima in če lahko odvzame toliko svetlobe).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LG Smart TVOddelek: Zvok in slika | 13634 (2892) | karnekiGO |
» | IP kameraOddelek: Pomoč in nasveti | 9125 (6118) | gregc1 |
» | Težava z dostopom do kamereOddelek: Pomoč in nasveti | 1597 (1156) | Andrejko |
» | Povezava Philips LCD - kameraOddelek: Zvok in slika | 2589 (2492) | baltso |
» | TV Tuner za USB (externi)Oddelek: Zvok in slika | 1399 (1241) | kolesar |