Forum » Programska oprema » Problem z branjem diska
Problem z branjem diska
major9 ::
Zivjo, imam tezavo kako prebrati disk na katerem je bil prej nalozen OS windovs xp!! V racunalniku imam dva diska, in mi iz drugega noce prebrat datotek, napise da bi ga bilo potrebno formatirat,jaz pa tega nebi rad saj potrebujem nekaj datotek iz njega zanima me kako bi zadevo resil ?
v bistvu je bil to disk na katerem sem imel naložen operacijski sistem, nato pa se mi je sesul (beri: windows xp), sedaj delam na drugem disku in bi rad prebral nekaj datotek iz prvotnega diska ..., ker recimo , imam pa še tretji disk, kjer ni naložen noben OS in ga prebere normalno..
Ta prvoten disk pa je bil razdeljen na dve ntfs particije in nanj je bil nameščen tudi OS linux torej neke druge particije , ki v bistvu še deluje normalno, če ta disk nastimam kot master!!
v bistvu je bil to disk na katerem sem imel naložen operacijski sistem, nato pa se mi je sesul (beri: windows xp), sedaj delam na drugem disku in bi rad prebral nekaj datotek iz prvotnega diska ..., ker recimo , imam pa še tretji disk, kjer ni naložen noben OS in ga prebere normalno..
Ta prvoten disk pa je bil razdeljen na dve ntfs particije in nanj je bil nameščen tudi OS linux torej neke druge particije , ki v bistvu še deluje normalno, če ta disk nastimam kot master!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošiljanje WD HDD v garancijo v NemčijoOddelek: Pomoč in nasveti | 1785 (1068) | Vaseer |
» | RAID na osebnem računalnikuOddelek: Kaj kupiti | 4478 (2041) | pegasus |
» | WD RedOddelek: Kaj kupiti | 3789 (2843) | Duhec |
» | Pošiljanje diska iz MIMOVRSTEOddelek: Pomoč in nasveti | 3929 (2769) | RuN |
» | Zakaj diska ne zaznava?Oddelek: Strojna oprema | 1184 (923) | zavajon |