Forum » Zvok in slika » Izdelava DVD menija - najkvalitetnejše
Izdelava DVD menija - najkvalitetnejše
videosony ::
Zanima me kateri program za izdelavo DVDjev naredi najkvalitetnejše DVD menije.
PROBLEM:
Imam sliko ozadja za DVD meni, v 720x576 BMP, ko jo vstavim v DVD program in naredim DVD postane bolj motna, oz slabša. To je opazno na PCju (power DVD), na TV zgleda čisto v redu.
Vem da do tega pride med komprimiranjem DVD-ja, probal sem z DVD lab, Adobe Encore DVD, Sony DVD Arhitect, pa je z vsemi podobno - nič boljše.
Probal sem imeti sliko večje resolucije in tudi ni boljše.
Kaj predlagate?
Ali je možno narediti DVD menije z kvaliteto, kot če bi gledal internetno stran?
Kateri prog. priporočate?
Primer:
Spodaj je ena slika, probajte jo uporabit za ozadje DVD menija. Ko boste gledali DVD slika ozadja ne bo taka, kot če bi gledali original (črte na vodi in desno spodaj napis).
PROBLEM:
Imam sliko ozadja za DVD meni, v 720x576 BMP, ko jo vstavim v DVD program in naredim DVD postane bolj motna, oz slabša. To je opazno na PCju (power DVD), na TV zgleda čisto v redu.
Vem da do tega pride med komprimiranjem DVD-ja, probal sem z DVD lab, Adobe Encore DVD, Sony DVD Arhitect, pa je z vsemi podobno - nič boljše.
Probal sem imeti sliko večje resolucije in tudi ni boljše.
Kaj predlagate?
Ali je možno narediti DVD menije z kvaliteto, kot če bi gledal internetno stran?
Kateri prog. priporočate?
Primer:
Spodaj je ena slika, probajte jo uporabit za ozadje DVD menija. Ko boste gledali DVD slika ozadja ne bo taka, kot če bi gledali original (črte na vodi in desno spodaj napis).
- spremenil: videosony ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iz hi8 (analog) ali vhs na pc z VIVO karticoOddelek: Zvok in slika | 1833 (1625) | lalan |
» | Deinterlace pri zajemanju videaOddelek: Zvok in slika | 2212 (1741) | AtaStrumf |
» | Povezava digitalne kamere in računalnikaOddelek: Strojna oprema | 1455 (1303) | mrbungle |
» | Kako iz DV narediti DIVX?Oddelek: Zvok in slika | 2549 (1936) | marS |
» | Kako spremenit AVI v DVD format?Oddelek: Programska oprema | 1604 (1521) | krneki |