Forum » Mobilne tehnologije » Kalkulator
Kalkulator
Morgoth__ ::
Mam telefon sonyericsson z1010, pa nujno iscem java kalkulator ko bi podpiral se kaj vec kot +-*/, (npr. trigonometricne funkcije, da bi risal grafe, pa racunal nicle polinomov,finkcij, etc.).
Ful ga potrebujem, pa prosim za pomoc.
Ful ga potrebujem, pa prosim za pomoc.
- spremenil: Morgoth__ ()
glinik ::
Poglej malo za TEXAS kalkuratorji. Niso poceni, ampak so vredni svojega $$$
Lp
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Caligula ::
jah pojdi v google pa tipkaj j2me calculator, java calculator, java gsm calculator,.. pa bos hitro kaj pametnega nasel.
Ce je v javi ti bo verjetno delal gor brez tezav. Ni treba, da je prav za ta telefon ali Ericssona,...
Ce je v javi ti bo verjetno delal gor brez tezav. Ni treba, da je prav za ta telefon ali Ericssona,...
Morgoth__ ::
Ja sej to sm tk na začetku probal, pa mi vrže vn sm
neki za plačat , free pa ne dobiš nč, razen takih, ko jih še
sam sprogramiram.
Help!!
neki za plačat , free pa ne dobiš nč, razen takih, ko jih še
sam sprogramiram.
Help!!
Caligula ::
Probaj se s kakim P2P programom tipa Kazaa, DC++, ker tam kdaj da kaj gor folk tudi zastonj. Recimo javanske aplikacije ni tolk tezko narest pa mozno, da je kdo kako sam naredil
teac ::
Mogoče bo kaj pomagalo (jaz si nisem nalagal teh appletov, tak da ne vem, če je to kar ti iščeš)...
Kalkulatorji
Calculators (poglej še linke pod kalkulatorjem- Calculators and Data Analysis)
Kalkulatorji
Calculators (poglej še linke pod kalkulatorjem- Calculators and Data Analysis)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bitcoin miner za začetnika?Oddelek: Strojna oprema | 2484 (2238) | hojnikb |
» | matematika-maturaOddelek: Šola | 2823 (2639) | StandAgainst |
» | Kalkulator na maturiOddelek: Loža | 14601 (13098) | galu |
» | Kalkulatorji na sto in en načinOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4555 (3327) | Mavrik |
» | Euro Kalkulator Na Mobilnem Telefonu?!Oddelek: Mobilne tehnologije | 1188 (986) | Doman |