Forum » Pomoč in nasveti » auto cad 2006 problem
auto cad 2006 problem
Alessio983 ::
Hay, imam velik problem , narisal sem načrte v auto cadu , in bi mogle biti poševne črte ravne , so pa postale vse stopničaste če me razumete , lomljene niso več ravne , kaj lahko naredim
PROSIM ZA POMOČ
LP
PROSIM ZA POMOČ
LP
primzx ::
a si narisal, a si odpru kak drug format(dfx, igs, dwf, mi..)? drž Alt al pa alt-gr, medtem ko potegneš črto. Sam neki. A si začetnik v ACAD-u?
Alessio983 ::
ma nisem glih začetnik , še kr vem , pač rišem načrte , gradbenik pač ... , sam ne razumem zakaj se je krnaenkrat pojavlo to . včeraj sem risal je blo še vse OK , shranil kot ponavadi , a danes ko odprem fajle katerekoli so pa takšne slike ...
primzx ::
bi lahko dola kako sliko...Mislm si predstavlam vektorsko črto pod kotom in da postane lomljena, vendar bi rad sliko
Oxford ::
Kot je napisal MadPanter: vpiši v ukazno vrstico "regen" ali pa "rea" (brez narekovajev) in pritisni ENTER.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AutoCad vprašanje - spremenljivkeOddelek: Programska oprema | 1209 (1072) | cica |
» | Blu-Rayji na Japonskem vedno priljubljenejšiOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 5014 (3638) | PaX_MaN |
» | Neubogljiv Dreamweaver MXOddelek: Izdelava spletišč | 2053 (1812) | Crimson_Shadow |
» | CRT - LCD razočaranje in žalost... (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5618 (4161) | Marjan |
» | Grafična Geforce ali Ati? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4354 (3289) | boštjan |