» »

kateri 24" monitor kupiti

kateri 24" monitor kupiti

Temo vidijo: vsi
««
45 / 117
»»

Matev ::

delll 24 inčni je kar ok
pravtako hp 24 inčni

preberi malo to temo

LordTado ::

seveda se da za 300-400€ dobiš samsung,hp,dell,lg...

LapD ::

Eno hitro vprašanje:

Se dobi za približno 500€ kaj boljšega od HP LP2475?

Ja (link) ali ne ... samo to me zanima :D
web&motion designer

Matev ::

ne

skrc ::

Kaj ti na HPju ni všeč? po mnenju testov, je zmagovalec v tem cenovnem razredu :/
ASUS P5Q Deluxe, C2D Q9300, Asus Silent Square EVO
2x2gb Mushkin 1066mhz, BFG Tech geforce 8800GT OC2,
Seagate 500gb 32mb, Mushkin 650W

Meni je zelo všeč a vseeno sem pustil možnost, da je kje še kaj boljšega za podobno ceno. Zgleda pa da bo tale hapejček kar pravi :)
web&motion designer

jos69 ::

Kje ga pa dobiš za 500 € ??

MrStein ::

V EU je že od 430 EUR.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Jp... iz Avstrije s poštnino = 450€
web&motion designer

jos69 ::

Sem mislil da v slo :(

djordjevic ::

Na geizhalsu pokaže, da ga ima ena trgovina v Gradcu (mislim, da v središču mesta) na voljo za približno 430 evrov. Kupiš vinjeto in se pelješ ponj. :)
No grave is deep enough to keep us in chains.

Splača se, če si iz MB in okolice... kar je dlje, potni stroški verjetno prehitijo poštnino, ki znaša dobrih 20€ ;)
web&motion designer

Res je, gledam iz svoje perspektive. Je pa žal tudi tako, da marsikatera trgovina še ne pošilja k nam.

zile ::

Si mogoče kdo lasti LG Flatron W2452TX. Glede na to da ima vidni kot 170 stopinj in večji colorgamut, kot prejšnje TN matrike, bi me zanimalo kakšno mnenje uporabnikov.

Soldier ::

Torej, kateri model 24" bi se trenutno najbol splacal vzet in kje za okol 200-250€ ? Slovenija/avstrija?

Leks ::

V Avstriji ti lahko priporočim Ditech, Redcoon, Metro
Z vsemi imam dobre izkušnje. V Metroju sem kupil svojega HP w2207h.
Redcoon ti pošlje blago na eno izmed najbližjih pošt (v Avstriji), kjer osebno prevzameš in plačaš.

MooM ::

No eno vsakdanje vprašanje: Kateri 24" monitor priporočate?
Budget je do 300€, ja vem da ne dobim monitorja s ISP matriko ali kako se že kliče, vendar verjamem, da "navadni" monitorji s TN/TFT (ali nekako tako) tudi niso za na smeti.

Zaenkrat sem še vedno privrženec Samsunga, moj prvi izbor je T240 http://www.mimovrste.com/artikel/265005..., čeprav se mi preveč sveti, ampak so mi bolj pomembne specifikacije.
Ali je kateri od ostalih Samsungov (seveda v tem cenovnem razredu), ki bi lahko rekli, da je bolj vreden svoje cene in mi ga bolj prporočate? Nisem pa obsojen Na Samsung, zato sprejeme tudi katerikoli drug predlog, če menite, da bom z njim bolj zadovoljen kot s prej omenjenimi. Kako so kaj LGji?

Ali se splača gledati, da ima monitor HDMI vhod, saj imajo sedaj najnovejše kartice tudi HDMI izhod in baje je to najbolša opcija povezave? Ali pa je enako povezavi DVI-DVI po kvaliteti slike?

Hvala za odgovore, če bo kdo pripravljen deliti mnenje z mano.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MooM ()

SasoS ::

TN je TN kakorkoli obrneš (raje če ne obrneš :D), bistvene razlike se pokažejo če vzameš nekaj kar ni TN. Je pa res da za 300 EUR žal ne dobiš nič, ampak po mojem mnenju se splača malo našparat (odvisno spet od okoliščin, nekomu bo TN čisto zadostil). Jaz sem ga imel manj kot 6 mesecev, pa sem vzel kao res super TN (tudi poceni ni bil!) pa mi je še danes žal da sem vrgel stran tistih 250 EUR.
HDMI ima enak signal za sliko kot DVI, s HDMI kar se kompa tiče ne pridobiš nič.

Ravno čakam na mejl od ene avstrijske trgovine blizu meje, ali lahko izdajo originalni račun. Če ja, potlej letim po 2475-ko za 419 evrov. :)

kmetek ::

kje to?

P***** pokvarjene. Od danes naprej imajo nove cene in evo, pri vseh ponudnikih je zdaj od 535 naprej. Pa je padla kupčija v vodo.

__Devil__ ::

Lep pozdrav!

Da se še malo vmešam v to temo.
Vem, da ekran ni ravno 24" colski ampak je 23" pa dobro n:)

Kako se vam zdi tale:
Link 1.

ali pa raje vzamem tega potem:
Link 2.

Hvala za vsak odgovor! ;)

Lp!

P***** pokvarjene. Od danes naprej imajo nove cene in evo, pri vseh ponudnikih je zdaj od 535 naprej. Pa je padla kupčija v vodo.

Si zamudil mylemon ponudbo a? Jst sm ga še ujel pred enim tednom :)
web&motion designer

Mylemon? Šlo je za eno firmo blizu Gradca. Eni so imeli še ceneje, mislim, da za 415, ampak k tem bi ga lahko šel osebno dvignit. Ostali so ga imeli za malenkost več, ampak vsi krepko pod 500 evri. Malo prej pa vidim tole ... Mislim, res. Večanje povpraševanja my ass.

Tale je bil en tedn nazaj še 419€ http://www.mylemon.at/artikel,nr,115197... s poštnino pa 440

Sam je res hecen ta nenaden dvig... zgleda se res prodajajo kot vroče žemljice
web&motion designer

Ne, ona firma je bila EGW-Electronics. Hja, zgleda so dobili novo pošiljko in z njo so prišle nove cene ali kaj ... Vragsigavedi. V vsakem primeru zdaj iz principa ne dam 130 evrov več. Ko jih šljivi. Samsung zaenkrat še čisto dobro dela.

tle ni več princip... za 530€ ga že v SLO prodajajo :D
web&motion designer

No, pri nas bi ga najbrž dobil za dobrih 500, ampak vseeno. Res pa je, da je bilo to pred časom, ko sem se zanimal. Vprašanje je, kaj bi mi rekli zdaj. Ma, razkurila me je vsa zadeva. Saj pravim, pač še en čas ne bo nič iz novega zaslona. Bom preživel. :)

bluefish ::

ampak hudimana, zakaj tak špartanski videz brez vsakega okusa.

MrStein ::

Pod "videz" se pri monitorju šteje predvsem kar je na ekranu.
Tisto okoli pa: manj pada v oči, bolje je.

Razen če ga misliš imeti izklopljenega, za hvaliti se pred "prijatelji" al podobno ... ;)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

bluefish ::

kot lastnika 173P me kvaliteta in videz novejših monitorjev precej bodeta v oči :).
Zadnje čase se oziram v smer Dell-a 2007WFP. Zadnje revizije so menda imele vse S-IPS matriko. Pri nas sem ga v eni trgovino celo še zasledil. Bo treba pohiteti, preden popolnoma izginejo.
Seveda pa so predlogi za alternative dobrodošli.

ViperR ::

Kupil bom nov računalnik(1500€) in mislim, da je 19" monitor premajhen(zdaj imam 1440x900 resolucijo). A se splača, da vzamem Samsung 244T ali predlagate katerega drugega? Ker samsunga 244T imam doma vendar nekateri pravijo, da lagga ko premikaš misko ... Malo napisite, ce imate kaksne izkusnje z tem..

Okapi ::

Če ga imaš doma, zakaj ga ne preizkusiš?

O.

NEC MultiSync 24WMGX³, 24", 1920x1200, VGA, DVI, 2x HDMI, Audio

super cena za super LCD.

Samo tole pa je dejansko mega-deal. Prad je monitor sicer ocenil s 100/100. Zakon torej.

Zto ko ga nimam jaz ampak tastari(zdej k dobim nov comp ga bom pa jst dubu in bo on mojga vzel)..

Hja, potem pa preizkusi monitor in kupiš novega pozneje, če tale doma ne bi ustrezal.

U bistu ga neznam preizkusit in vas zato sprasujem.. Kr bom kdaj odigral tud ksno igrco in ce je res, da se slika prikazuje bl počasi kakor je res potem ga rajs ne zamenjam(ostanem na 19" alpa probam kupin novga). Problem je pa tudi z $$ kr niso moji tko, da bi prosu za kake obrazložitve

Sc0ut ::

Zaženi en hiter fps špil (qw, q3, ql, warsow...) pa boš takoj videl na čem si
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

zile ::

No mega-deal za NEC-a to sicer ni. Mogoče vas je zavedla cena brez popusta, ki je pretirana za skoraj 1k€. Bi pa prišel okoli 100€ ceneje čez, kot če bi ga kupil pri nas za 620€.

IVo ::

Ta cena je popolnoma normalna, tudi pri nas je doživel enak padec cene (sorazmerno enak seveda...).

Ta cena je popolnoma normalna, tudi pri nas je doživel enak padec cene (sorazmerno enak seveda...).

Ma, nemoj?
Naša cena.

edit: Se pardoniram - našel na drugem linku že za 587. Ob tem pa - fak, kaj se gre Rolan?

Zgodovina sprememb…

Ja to je pri tistih k majo staro zalogo... Pač kupiš drago in se trudiš prodati drago.

ivo: za kok mi ga daš?

Teb? Zastonj :))

w0000000000000000000000000t ;((

Philips 240PW9ES

kopija HP 2475W z manj bonboni.

Rolan ga ima za 469. ;)

interstore 463€....omfg kako je lahko tako poceni?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kmetek ()

Pat_MaGroin ::

djordjevic: naroci dva (se zame), izposluj popust, ohne ddv je tole slabih 370 evrov :).

LP,
PIC
««
45 / 117
»»