Forum » Programska oprema » Kak prepricat cloveka kateri uporablja IE da zacne uporabljat FF?
Kak prepricat cloveka kateri uporablja IE da zacne uporabljat FF?
mtosev ::
Sn probal z lepim kak je FF bolj varen in tak naprej samo nisem uspel
Kaj se rect?
Kaj se rect?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Urc ::
Reči da lepše zgleda, da ma dobre addone, bolj prijazen do uporabnika... Sicer pa zakaj bi nekoga silu v tisto stvar ko je noče, naj inštalira Opero
overlord_tm ::
Reč da IE uporablajo samo tajnice. Pa da virusi delajo na IE. Pa da IE zmanšuje življensko dobo računalnika. Pa da brez IE računalnik hitrej dela. Da z IEjem brskaš počasneje. Da v IEju internet dela počasneje ...
Samo zmišluješ se v tem stilu ... če je človek prepričan da je IE najbolje kar lahko dobi, potem bo verjel =)
Samo zmišluješ se v tem stilu ... če je človek prepričan da je IE najbolje kar lahko dobi, potem bo verjel =)
Slo-One ::
Reč mu, da če bo musliman ga nebojo teroristi ubili, da če bo musliman bo lahko hitreje po internetu brskal....
Fatboyslim ::
Ponavadi IE 2 vrsti ljudi, tisti ki ne vedo da kaj drugega obstaja ter hard MS fani. Slednje neboš nikoli prepričal - vem, ker poznam enega
E: mal nejasno napisano
E: mal nejasno napisano
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Fatboyslim ()
Tilen ::
Zakaj bi pa nekoga v to sploh prepričeval? Ti mu svetuješ, ko bo pa mogoce kaj zarad IE-ja slo v maloro pac ne dvigujes telefona ali pa prijazno poves da se s tem ne bos ukvarjal. Ali pa za urno predpostavko ;).
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
jan01 ::
če že uporablja ie naj vsaj installira ie7(če še ni) in dodatek ie7pro(če že maxthona noče..)
Poldi112 ::
Ti mu ikono IE spremeniš, da kaže na FF in rečeš, da je pač nova verzija IE-ja.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Ja, ie6 skin npr neofox ie 6, ali pa ie7 skin myfirefox.
Kaj pa kaj takega: http://www.explorerdestroyer.com
Kaj pa kaj takega: http://www.explorerdestroyer.com
Bane_ ::
v svojih 15 letih uporabe računalnika večina časa uporabljam IE vsem sem uporabljal FF zaradi zavihkov sedaj pa spet nazaj IE7. Nisem dobil niti enega virusa niti trojanca. Če je tisti ki sedi za računalnikom butelj mu ne pomaga ne FF ne IE ker slej ko prej bo nekje stisnil YES potem pa itak scenarij znan.
Pa da ga izradim sa čekičem za intel pa se to ne pomaga!
Looney ::
Ok, zakaj bi nekoga silil v nekaj, česar noče? Saj ne rečem, jaz sem tudi proti IE-ju, ampak ne bi pa nikoli silila nekoga naj ga neha uporabljat. Lepo mu razložiš zakaj se ti zdi, da je FF boljši in če noče verjeti, ga pač pusti pri miru. Sicer pa se mi zdi, da je problem v tebi. Mene so do zdaj še vsi poslušali in šaltali na FF.
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
schurda ::
@poldi: lih kontra. Jst sem sem ikono IE pustil in jo zlinkal na FF. In folk se sploh ni pritoževal.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
Stratus ::
LOOOOOOOOL
Ce uporablja IE 7 se ne sekiraj, zgleda tak grdo da je vmesnik FF-ja vse kar mu rabis pokazat. Drugace pa, sam uporabljam FF doma ker mam pac linux, v sluzbi na Windows pa sem saltal nazaj na IE 7, popravil register da imam toolbare na svojem mestu kot vsi normalni programi. Zakaj sem saltal s FF na IE7, ker dolocene strani ŽAL se vedno ne delajo v FF enako dobro kot v IE. Z popravki pa je IE7 enako varen kot FF 2 , tak da z varnostnega vidika nimas argumenta za prepricat kolega naj salta na FF.
Ce uporablja IE 7 se ne sekiraj, zgleda tak grdo da je vmesnik FF-ja vse kar mu rabis pokazat. Drugace pa, sam uporabljam FF doma ker mam pac linux, v sluzbi na Windows pa sem saltal nazaj na IE 7, popravil register da imam toolbare na svojem mestu kot vsi normalni programi. Zakaj sem saltal s FF na IE7, ker dolocene strani ŽAL se vedno ne delajo v FF enako dobro kot v IE. Z popravki pa je IE7 enako varen kot FF 2 , tak da z varnostnega vidika nimas argumenta za prepricat kolega naj salta na FF.
Nije žvaka za seljaka !
A ma kdo žvečilni :)
A ma kdo žvečilni :)
Kot sem rekel-rabiš še dodatek IE7pro-ad blocker,mouse gesture,crash recovery,...
Pa še kake za cookieje, java script, za npr search,da je spodaj,...
Pa še kake za cookieje, java script, za npr search,da je spodaj,...
mtosev ::
Tip uporablja IE 6
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
AndrejS ::
Namesti mu IE 7 in bodi vsi zadovoljni....
Jaz Firesux uporabljam le pri razvoju, da vidim če mi strani prikaže isto kot v IE
Jaz Firesux uporabljam le pri razvoju, da vidim če mi strani prikaže isto kot v IE
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Internet Explorer 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14486 (9606) | blackmack |
» | Internet Explorer 8 še pred koncem leta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10487 (5520) | SmeskoSnezak |
» | XiTi Monitor: Slovenija trenutno z najvišjim deležem uporabe Firefoxa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10966 (7545) | amigo_no1 |
» | Firefox pospešuje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9236 (7269) | Antares88 |
» | [Prelivanje žolča] IE Vs. vsi ostali (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5637 (5445) | snow |