» »

hitro pomoč

hitro pomoč

neki ::

Kupil sem Abit Kt7a in athlona 750 128 rama in chrome orba. Dam procesor na plato in ram ter ventilator, zaženem in ventilatorji se nekaj časa vrtijo in ugasne. Kaj je to. (Ventilator je imel spodi neki rumenga- to se je zdej prleplo na procesor) Htro pomoč

Lucio ::

Verjetno nisi odstranil obeh folij, ki so na COrbu. Preglej če je tako, saj se ti verjetno procesor pregreje in zašteka vse skupaj.

Pretorijanec ::

Clouk mas problem! Zdej jz nism strokounak sam pumoje nis odstranu folje in se je ta pritopila na proc. Kva nardit zdej je pa prasanje. Mogoce spraskat dol? Najbols bi blo, ce pusnams nekak pa postas na slo-tech, da bomo vedl tocn za kva gre. Ce ne pa na servis...

ChiefThunder ::

Če jaz razumem tvoj problem, gre nekak takole: ti prižgeš računalnik, ventillatorček na krom orbu se ti zavrti, potem pa crkne. Najbrš sam propeler ni dobro pritrjen in se sname z motorčka- u glavnem je defekten. Če imaš stvar v garanciji jo nesi servisirat. Tista rumena stvar je "thermal pad", ki skrbi za bolšo prevodnost in je prav, da se sprime s procesorjem. Če si odstranil zaščitno folijo, ti ni treba nč skrbet, če pa ne in se ti procesor ni pregreu, enostavno postrgaj dol rumeno in namaži termalno pasto (tanek sloj do 1mm). Sporoči rezultat. Če kljub zamenjavi crom orba oz. popravilu stvar ne deluje, je problem v napajalniku. 8-)

Pretorijanec ::

Cak, zdej si me pa mal zmedu. A comp ugasne al ventilatorcek ugasne?

Han ::

WW BIOS - Adds CPU protection: WARING! if the CPU fan reading of fan header #1 lower than 200RPM or the fan is connected to header #2, #3, #4, or directly to power supply unit, leaving header #1 empty, this BIOS will automatically SHUTDOWN THE POWER IN 10 SECONDS.

asteroidk ::

han: vrjetn mas ventilator priklopljen drugje kjer bios misli da ga mas...
nastav to v biosu (ce se da...)
Vse se da, le potruditi se je potrebno!

neki ::

Mal prehitro sem prebral navodila - ventilator je bil priključen na drugo mesto. Hvala za pomoč. Pa še neki kolk je normala temp procesorja?8-)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Iz +12v na +7v modifikacija ventilatorja

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
202991 (2495) Pyr0Beast
»

Ali je tale računalnik dober ali bi za takšen denar dobil kaj boljšega?

Oddelek: Kaj kupiti
61576 (1389) IVo
»

procesor fuc????

Oddelek: Pomoč in nasveti
13926 (739) Binji

Zakaj

Oddelek: Pomoč in nasveti
10930 (790) BC3
»

"odkrušeni" Duron - preberte to!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
91301 (1100) borchi

Več podobnih tem