Forum » Pomoč in nasveti » Tezave s printerjem(USB)
Tezave s printerjem(USB)
aljoose ::
Problem je sledec: printer sem priklopil na prenosnika, nalozil driverje in je delovalo. Kaksen mesec kasneje sem porinter priklopil ponovno, a ga prenosnik sploh ne zazna vec - ne da ne najde driverjev, nic ni od njega, kot da ga sploh nebi priklopil. Med tem na drugi masini doticni printer deluje povsem brez problemov.
Gre za HP-jev printer.
Ma kdo kaksno idejo kaj bi lahko bilo? System restore zal ni bil vklopljen, tako da s tem si ne morem pomagati.
Edina sprememba od takrat, ko je printer deloval, je da sem priklopil usb bluetooth vmesik in nalozil zanj driverje.
Hvala!
Gre za HP-jev printer.
Ma kdo kaksno idejo kaj bi lahko bilo? System restore zal ni bil vklopljen, tako da s tem si ne morem pomagati.
Edina sprememba od takrat, ko je printer deloval, je da sem priklopil usb bluetooth vmesik in nalozil zanj driverje.
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem s tiskalnikom samsung scx-4521fOddelek: Strojna oprema | 2393 (298) | zvonko |
» | Opozorilo glede nakupa HPjevih printerjevOddelek: Strojna oprema | 7178 (6039) | blackbfm |
» | 2 računalnika 1 printer windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1092 (1042) | Mare3 |
» | Iglični tiskalnik ima printer priključek, novi računalnik pa ima samo COM in USB vhodOddelek: Pomoč in nasveti | 2635 (2346) | ToniT |
» | Nameščanje gonilnikov v LinuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1440 (1353) | borchi |