Forum » Strojna oprema » Seagate Sata disk
Seagate Sata disk
primzx ::
Zdravo!
Učerja sem šel končno kupit SATA2 Seagate 320GB, model je na sliki prkazan. Anyway, js lepo to prklopm, winsi mi ga lepo prepoznajo in zei me zanima zakai mi disk jemlje kot "removable device"
Učerja sem šel končno kupit SATA2 Seagate 320GB, model je na sliki prkazan. Anyway, js lepo to prklopm, winsi mi ga lepo prepoznajo in zei me zanima zakai mi disk jemlje kot "removable device"
- spremenilo: primzx ()
balocom ::
Zato ke sata standard omogoča hot-plug (odklop-priklop med delovanjem ).
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
balocom ::
xp-ji mogoče... ...men večinoma ne prikaže, na začetku na frišnih windovsih je kazalo pa kdaj pa kdaj se spomene pokazat. Pri usb ključkih se to ikono lahk "odklop" z nastavitvijo usb klučka na ne chaching fajlov in tako počasnejše pisanje/branje, a tako bo vsak direkten poteg usb klučka varen.
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
Zgodovina sprememb…
- spremenil: balocom ()
ender ::
SATA standard omogoča hotplug, vendar tega ne omogočajo vsi gonilniki - zato so nekje SATA diski prikazani v ikoni za varno odstranjevanje, drugje pa ne.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Medion Akoya P6660 M.2 slotOddelek: Pomoč in nasveti | 1269 (967) | 6151 |
» | USB boot starejši pcOddelek: Pomoč in nasveti | 729 (567) | Riff |
» | Prenosniški 2,5" trdi disk in ATA priključekOddelek: Pomoč in nasveti | 2162 (2136) | kixs |
» | Vklop/izklop sata diska med obratovanjem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1031 (941) | trek@s |
» | OCZ z eSATA 'ključkom'Oddelek: Novice / Diski | 4719 (3229) | Jst |