Forum » Omrežja in internet » nastavitev interneta
nastavitev interneta
miki76 ::
Imam en problem. Ko prižgem računalnik se mi avtomatsko priključi na internet, brez da bi kjerkoli vpisal uporabniško ime in geslo. Ok tu ni problema, ker na internetu sem. Samo je drugi problem, ker ne morem delat z emule in dc++, ker mi ne deela iskanje (torrenti delajo). Ko pa naredim novo omrežno povezavo, kjer vpišem uporabniško ime in geslo pa oba delata Ok samo upload se mi zmanjsa iz 1MB na 30Kb. zanima me če so kake nastavitve, da bi mi delalo vse pod enim, najrajse po metodi da se mores prijavit.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Snegec ::
Si pa na čem? ADSL? Kabelski internet? Pa operacijski sistem? Parametri ter detajli?
Snegec & Snežinka, mala potepinka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezplačen SW za sinhronizacijo na lasten FTPOddelek: Programska oprema | 1967 (1829) | Tavher |
» | Telemach - Prenos podatkov in MMS ne delujeta - Prosim za pomočOddelek: Mobilne tehnologije | 30750 (30424) | The Shadow |
» | Rad bi avtomatsko izpolnjeval HTML obrazceOddelek: Programiranje | 897 (638) | joze67 |
» | Raznovrstna vprašanja s področja spletne prodajeOddelek: Izdelava spletišč | 1854 (1284) | Gandalfar |
» | Ukradeno uporabniško ime in geslo.Oddelek: Omrežja in internet | 1678 (1361) | Bakunin |