Forum » Operacijski sistemi » Fujitsu siemens amilo pro
Fujitsu siemens amilo pro
Mr.G. ::
Pozdravljeni,
Kupil omenjen računalnik in ne morem gor spravt OS XP Pro. Od trgovca je bilo rečeno da zarad tega ker ima drugačen tip vodila za trdi disk (sata,se mi zdi) in ga XP ne prepoznajo.
Potrebno bi bilo priključiti na njega zunanjo enoto floppy na USB...nekej takga,za naložt bios nov.
A se da še kako drugače in kako? Kje dobit nov bios?
Hvala za odgovore
Lp,
Kupil omenjen računalnik in ne morem gor spravt OS XP Pro. Od trgovca je bilo rečeno da zarad tega ker ima drugačen tip vodila za trdi disk (sata,se mi zdi) in ga XP ne prepoznajo.
Potrebno bi bilo priključiti na njega zunanjo enoto floppy na USB...nekej takga,za naložt bios nov.
A se da še kako drugače in kako? Kje dobit nov bios?
Hvala za odgovore
Lp,
teac ::
Imam tudi ta prenosnik in sem imel enak problem. V xp cd integriraj sata drajverje, poženi inštalacijo in ti bo moralo prepoznat disk.
teac ::
Tukaj. Drugače pa je še ena možnost, da med inštalacijo xp-jev ko vstaviš cd ki si ga dobil z prenosnikom (mislim da Driver & Utilities) pa potem od tam inštaliraš sata drajverje, ampak tega nisem sprobal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako na laptop inštalirat Windows XP, prosim pomagajteOddelek: Operacijski sistemi | 1999 (1778) | LordPeter |
» | NUJNO! hp nx 7400 Sata diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2214 (1970) | DOOM_er |
» | Windows xp postavitev na S-ATA diskOddelek: Operacijski sistemi | 1286 (1208) | The B |
» | SATA disk priblemiOddelek: Strojna oprema | 1095 (993) | boštjan |
» | blue screen pri instal. XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1070 (922) | KiLLeeY |