Forum » Igre » Igra Colonization
Igra Colonization

arti ::
Živijo. Ali kdo tukaj mogoče pozna igro colonization? Imam en problem pri igri, na katerega do sedaj še nisem našel odgovora.
PS: Igram freecol verzijo igre colonization, zato ker nisem našel originalne igre.
PS: Igram freecol verzijo igre colonization, zato ker nisem našel originalne igre.

urban99 ::
še dobro, da si povedal kater problem imaš :) No jaz ti itak ne bi mogel pomagat, jo pa zgleda lahko dobiš tule

arti ::
No, najprej me je zanimalo če kdo to sploh igra na tem forumu. No, tistega linka ne rabm, k mam že freecol, me pa zanima tole:
Največje število ljudi (free colonists, master weavers...) v mojih mestih je lahko 4. Če jih mam recimo 5 mi takoj da resource penalty. In me zanima zakaj to. Ko sem vzel neko vas od sovražnika (računalnika) je imela 15 ljudi notri, in mi ni dalo resource penalty. Pogledal sem stavbe, in imel sem enake, tako da ne vem več kaj storiti. Sem poskusil tudi dati v eno mesto -5 ljudi naenkrat, pa mi je vseeno dalo resource penalty. Zanima me, ali je to mogoče preprečiti?
Največje število ljudi (free colonists, master weavers...) v mojih mestih je lahko 4. Če jih mam recimo 5 mi takoj da resource penalty. In me zanima zakaj to. Ko sem vzel neko vas od sovražnika (računalnika) je imela 15 ljudi notri, in mi ni dalo resource penalty. Pogledal sem stavbe, in imel sem enake, tako da ne vem več kaj storiti. Sem poskusil tudi dati v eno mesto -5 ljudi naenkrat, pa mi je vseeno dalo resource penalty. Zanima me, ali je to mogoče preprečiti?

jedateruk ::
Si je kdo nabavil Civilization 4: Colonization? To je remake te stare igre Colonization, meni pa ta igra ne gre, pa iščem pomoč. Kako lahko dobim večjo ladjo, novega pioneer delavca (v Evropi se mi ponujajo samo druge sorte ljudi)? Kaj se splača v mestu zgraditi, potem ko imaš luko? Bi bilo dobro, da bi kje bil step by step začetniški vodič, pa nikjer tega ne najdem. Lahko ga kdo od vas napiše.

rapigator ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HellionOddelek: Igre | 1865 (1423) | oo7 |
» | Civilization V (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 16985 (11201) | Morientes |
» | Igra gradnja mesta...Oddelek: Igre | 4320 (3672) | Unknown_001 |
» | Stare Igre - katera je tista ki vam pospeši nostalgično srce (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 13805 (11079) | SavoKovac |
» | Igra Age of Empires III bo izšla 28. oktobra (letos)Oddelek: Novice / Igre | 6695 (4493) | kuglvinkl |