Forum » Programska oprema » [Windows] Ne vidim datotek
[Windows] Ne vidim datotek
zisk ::
Zivijo imam en problem...zatorej tudi pisem na tem forumu...
no moj problem je sledec. Na svojem trdem disku imam na posebni particiji samo mp3 datoteke...se pravi samo musko in pac v tej mapi naj bi blo okoli 3000 ali 4000 datotek. Map od a - ž pa tudi datotek od a - ž. Jaz vidim v teh mapah le file, ki imajo naprimer spredaj stevilko npr. 01_akon-... pa se kaksna datoteka na a se najde... vidim pa tudi samo 2 mapi, eno na crko a in eno z zacetno stevilko in kot sem rekel map je od a do ž...teh atotek ne vidim v nobenem programu, vendar pa se komadi predvajajo v winampu, vkljucno s tistimi, ki jih ne vidim v raziskovalcu, nerotu,... kaj bi to lahko bilo?
p.s. pa niso hidden file-i
hvala vsem za pomoc.
no moj problem je sledec. Na svojem trdem disku imam na posebni particiji samo mp3 datoteke...se pravi samo musko in pac v tej mapi naj bi blo okoli 3000 ali 4000 datotek. Map od a - ž pa tudi datotek od a - ž. Jaz vidim v teh mapah le file, ki imajo naprimer spredaj stevilko npr. 01_akon-... pa se kaksna datoteka na a se najde... vidim pa tudi samo 2 mapi, eno na crko a in eno z zacetno stevilko in kot sem rekel map je od a do ž...teh atotek ne vidim v nobenem programu, vendar pa se komadi predvajajo v winampu, vkljucno s tistimi, ki jih ne vidim v raziskovalcu, nerotu,... kaj bi to lahko bilo?
p.s. pa niso hidden file-i
hvala vsem za pomoc.
- spremenilo: CCfly ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft OneDriveOddelek: Operacijski sistemi | 2661 (854) | gwtlwesncw |
» | Windows 7, težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1738 (1283) | solatko |
» | problem z glavnim geslomOddelek: Pomoč in nasveti | 3314 (3007) | StratOS |
» | Alternativno ( != Apache) web strežniki - kako imeti vsak virtualhost na svojem userjOddelek: Programiranje | 1676 (1353) | Red_Mamba |
» | XP serijska številkaOddelek: Pomoč in nasveti | 1613 (891) | msmiha |