Forum » Programska oprema » VoIP telefonija
VoIP telefonija
televizija ::
hey
slišala sem da obstaja nek voip program, pri katerem lahko kličeš na stacionarca za okoli 5min zastonj...pol prekine in potem pač še 1x pokličeš..torej imaš nek kredit ko si inštaliraš program...
zaj pa me zanima če je to kao res in KATERI program sploh je to pa kje si ga lahko inštaliram???
p.s. ne zanimajo me skype in podobni,pa to da na drug rač lah kličeš zastonj tud vem...zanima me SAMO kak tak program kjer lahk na stacionarca in mobija kličeš ZASTONJ...vsaj neki časa!!
hvala za pomoč!!!
slišala sem da obstaja nek voip program, pri katerem lahko kličeš na stacionarca za okoli 5min zastonj...pol prekine in potem pač še 1x pokličeš..torej imaš nek kredit ko si inštaliraš program...
zaj pa me zanima če je to kao res in KATERI program sploh je to pa kje si ga lahko inštaliram???
p.s. ne zanimajo me skype in podobni,pa to da na drug rač lah kličeš zastonj tud vem...zanima me SAMO kak tak program kjer lahk na stacionarca in mobija kličeš ZASTONJ...vsaj neki časa!!
hvala za pomoč!!!
- spremenilo: CCfly ()
>>><<< ::
Program se imenuje Voip Discount. Link za download
Zastonj lahko kličeš samo na stacionarnega, na mobilca pa NE.
Zastonj lahko kličeš samo na stacionarnega, na mobilca pa NE.
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
>>><<< ::
Napisala je, da Skypa noče met in da hoče zastonj klicat na stacionarca.
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
CCfly ::
Vsi imajo call out in pri vseh se kdaj pa kdaj da dobiti nekaj zastonjskega kredita. Sicer pa tudi nakup kredita za call out ni tako drag.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zastonj klici iz interneta na normalno omrežjeOddelek: Mobilne tehnologije | 5126 (4452) | shinko |
» | Brezplačno klicanje v 50 držav (iz ZDA)Oddelek: Omrežja in internet | 3348 (3091) | carniolan |
» | SKYPEOddelek: Pomoč in nasveti | 1931 (1735) | #000000 |
» | Prvi Free SkypeOut DayOddelek: Loža | 2951 (2259) | Caligula |
» | IP telefonijaOddelek: Omrežja in internet | 1552 (1348) | Puscavnik |