Forum » Pomoč in nasveti » Fraps & frags
Fraps & frags
Yeb0` ::
hY!
Delam en movie in rabim en program z katerim bi lahko iz filma izrezal oziroma posnel eno sceno(frag). Če pozna kdo kakšen tak program naj napiše pls.
Zanima pa me še, zakaj mi pri programu Fraps padejo fps-ji ko hocem snemat in to tako da se zacne movie premikat po diapozitivih ?
Lp.
Delam en movie in rabim en program z katerim bi lahko iz filma izrezal oziroma posnel eno sceno(frag). Če pozna kdo kakšen tak program naj napiše pls.
Zanima pa me še, zakaj mi pri programu Fraps padejo fps-ji ko hocem snemat in to tako da se zacne movie premikat po diapozitivih ?
Lp.
Matek ::
Fraps je namenjen ravno temu. Ne se sekirat, ce ti pade framerate, koncni posnetek bi moral se zmeraj izgledati tekoce, takrat ko snemas pa pac stvar steka, ker mora shranjevati ogromne kolicine podatkov.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube "kariera" (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10428 (7555) | Unknown_001 |
» | Program za enostavno urejanje videaOddelek: Programska oprema | 2000 (1689) | m0LN4r |
» | Snemanje namizja in program za obdelavoOddelek: Pomoč in nasveti | 1058 (921) | CitroX |
» | Program za obdelavo gameplay videaOddelek: Programska oprema | 1890 (1700) | Vajzi |
» | Izdelava filmčkovOddelek: Programska oprema | 2027 (1934) | MihaFirst |