Forum » Kaj kupiti » Mp3 Player
Mp3 Player
McParson ::
No vem da je že kar nekaj tem o tem....ampak sem res v dilemi ker nevem katerega izmed teh dveh Mp3-jev naj vzamem:
Tale dva
namreč sem navaden uporabnik ki ne potrebuje nevem kakšnega stroja v ušesih,ampak še vedno bi rad imel entolko dober zvok....in ker vem da so original slušalke zanič sem si omislil da bi potem nabavil tele:
Sony
Če pa ve kdo za kakšen drugi Mp3 Player ampak za nekje isti denar prosim naj pove....glede slušalk tudi če priporočate kakšne druge
Tale dva
namreč sem navaden uporabnik ki ne potrebuje nevem kakšnega stroja v ušesih,ampak še vedno bi rad imel entolko dober zvok....in ker vem da so original slušalke zanič sem si omislil da bi potem nabavil tele:
Sony
Če pa ve kdo za kakšen drugi Mp3 Player ampak za nekje isti denar prosim naj pove....glede slušalk tudi če priporočate kakšne druge
AMD Athlon64 3200+ soc.754
GigaByte GAK8-NE nf.4
GeForce 6600 GT
1024 Mb RAM (2*512)
160GB Maxtor
LG dvd/+R
koyotee ::
glas za sanso
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Melanholija ::
jst bom reku da se ne splača tako dragih slušalk za tak pocen predvajalnik....drugače pa sandisk
McParson ::
ja sej to sm tud mislu če se sploh splača nabavit slušalke za tak denar....
a ma še kdo kakšno mnenje prosim...
a ma še kdo kakšno mnenje prosim...
AMD Athlon64 3200+ soc.754
GigaByte GAK8-NE nf.4
GeForce 6600 GT
1024 Mb RAM (2*512)
160GB Maxtor
LG dvd/+R
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slušalke za mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 6062 (5126) | zuz3k |
» | [Slušalke] do 10K SIT (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9844 (6368) | Fatboyslim |
» | Kateri Mp3 player???Oddelek: Kaj kupiti | 4080 (3121) | zuzek |
» | mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 3738 (2943) | w3t80y |
» | Slušalke Sony MDR-EX51LP vs. MDR-EX71SL/BOddelek: Kaj kupiti | 1678 (1584) | krneki |