Forum » Pomoč in nasveti » Samodejno pišiljanje mailov-virus??
Samodejno pišiljanje mailov-virus??
Gronder ::
No takale je situacija. Deklco je zacelo naki zajbavat. Ma installiran norton antivirus. No in antivirusni program ji v trenutku k se poveze z netom zacne metat vn opozorial,da je blokiral "outgoing" mail,poslan na nek neznan naslov z kr enim naslovom(npr-Subject: %#%/#()(/%%&/). Ta opzorila mece tko pogosto vn,da se ne da nič počet z računalnikom. Jz sumim da ma nek virus. Računalnik sm pregledu z nortonom(ni nič najdu) in AdAwarom(je najdu en kup nesnage),vse sm lepo spucu,pa še vedno isto. Aja pa task manager tud ne dela,ko ga odprem,se nariše okenček v "start" vrstici,kukr da je odprt,sam dejansko se ga pa ne vidi!
Kakšna ideja?
Kakšna ideja?
TechBeats ::
gre za eno varijanto virusa oz črva MYDOOM (B,BB,E,...)- je pa povezan z emajlom
evo link o informaciji glede črva INF.
še ena informacija pa tukajsi lahko povlečeš program za izbris u zip. datoteki dol (je že save as link)
edit: jaz sem tud zadne cajte opažu opozorila antivirus programa, da je biu zaznan poskus udora prek tpc porta, sam mi je antivirus blokeru ta promet (f-secure prog.)
evo link o informaciji glede črva INF.
še ena informacija pa tukajsi lahko povlečeš program za izbris u zip. datoteki dol (je že save as link)
edit: jaz sem tud zadne cajte opažu opozorila antivirus programa, da je biu zaznan poskus udora prek tpc porta, sam mi je antivirus blokeru ta promet (f-secure prog.)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: TechBeats ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako se znebiti virusov (Rustock.NAX, TrojanClicker.Agent.HZ)?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1413 (1353) | Gutjerez |
» | virusOddelek: Pomoč in nasveti | 2228 (558) | hyphh |
» | NetSky-Q očitno ne mara piratovOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 2721 (2721) | BigWhale |
» | Ikone bežijoOddelek: Pomoč in nasveti | 1021 (892) | Jeebs |
» | Tokrat bo črv napadel... Črva!Oddelek: Novice / Varnost | 2477 (2477) | undefined |