Forum » Pomoč in nasveti » nemorem v CMD pomoč prosim!
nemorem v CMD pomoč prosim!
;-) ::
Zdravo!
Sem na domačem računalniku, in je moja last-jaz sem edini uporabnik, da neboste mislli da kaj brezveze hočem. Tole se mi je zgodilo, komp mi šteka, mojih par passov več nedela, komp ma preveč procesoc, ugašuje, miškin kurzor zamrzuje.
Hja zgleda da sem shackan bil Najprej prosim za pomoč kako naj pridem v cmd potem pa bom že dalje. Pa kje so kaki logi da vidim ker mi je to naredu?
In ja firewalla nisem imel, tud windows firewall je sklopljen. Pri delu naj bi si un pomagal z ProRat. Zanima me kako se lahko ubranim ProRat-a. Kaj je to lahko pogooglate.
LP HVALA!
Sem na domačem računalniku, in je moja last-jaz sem edini uporabnik, da neboste mislli da kaj brezveze hočem. Tole se mi je zgodilo, komp mi šteka, mojih par passov več nedela, komp ma preveč procesoc, ugašuje, miškin kurzor zamrzuje.
Hja zgleda da sem shackan bil Najprej prosim za pomoč kako naj pridem v cmd potem pa bom že dalje. Pa kje so kaki logi da vidim ker mi je to naredu?
In ja firewalla nisem imel, tud windows firewall je sklopljen. Pri delu naj bi si un pomagal z ProRat. Zanima me kako se lahko ubranim ProRat-a. Kaj je to lahko pogooglate.
LP HVALA!
mtosev ::
Am zrihraj si reg tweak ultility.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
roscha ::
To se ti samo zdi.
Vsak pravoveren Windowsaš ti bo razložil da je poanta polken ravno v klikanju.
Če bi rad pisaril po konzoli si omisli Linux.
Vsak pravoveren Windowsaš ti bo razložil da je poanta polken ravno v klikanju.
Če bi rad pisaril po konzoli si omisli Linux.
Jao, dajte bit on-topic no. Jaz pač to rabim pa me ne jebat, ker to ni normalno da se mi dogaja lol.
darkolord ::
start -> run -> REG add HKCU\Software\Policies\Microsoft\Windows\System /v DisableCMD /t REG_DWORD /d 0 /f
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | win 7 professional SLO lang.Oddelek: Operacijski sistemi | 4606 (4297) | Robi :P |
» | Odpiranje portov pri LinksysOddelek: Omrežja in internet | 3175 (2702) | Domini |
» | Router Linksys WRT54GL in nepovezljivostOddelek: Omrežja in internet | 3695 (3346) | neoto |
» | Noče me vpisat v msn! probal vse nasvete že!Oddelek: Programska oprema | 3019 (2522) | ;-) |
» | XP poraba rama...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1392 (1146) | amigo_no1 |