Forum » Pomoč in nasveti » Pokoncni ATX ohisje dati v lezeci polozaj.??
Pokoncni ATX ohisje dati v lezeci polozaj.??
seljo ::
Zadeva je sledeca svoj stari comp bom podaril ocetu in mu ga mislim montirati v sobo pod sedez malo zapleteno ampak problem nastane ker je ohisje previsok. Zato bi mroal dati ohisje v lezeci polozaj. Sedaj me pa zanima ali ima lahko zaradi tega comp kaksne tezave za crdom to ze vem ampak recimo ostalo kako je z diskom itd. Vsak info bo dobrodosel ali je mozno da neskoduje:)?
u zivotu sve se vraca sve se placa
sid911 ::
Pazi da ne obrneš vsega skupaj tako, da bo matična od zgoraj (zaradi hlajenja). Sicer mislim da CDrom tudi lahko dela v pokončnem položaju.
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
ne ne plata bo odspodi itak. SAmo tko me zanima kako je s tem cdroma itka nebo v kisti. Gre se smo zato da se ne bo kaj poskodovalo hocem da samo dela to je to kiste pa nebo nihce niti pipniol oz premikalč butal karkoli cisto primiru bo. Zanima me predvsem disk a je cool ce je psotrani al morm nsoilce nekako narest da bo v noralnem polzaju?.
sid911 ::
Saj disk je prišraufan v ohišje, tako da ni panike ( če ni pa ga prišraufaj).In disk je normalno lahko tudi v pokončnem položaju.
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
BigWhale ::
Jaz sem imel v sluzbi 'baby' ohisje pokonc postavljen, potem je blo pa treba CD mal pridrzat, da ni ven padel, ko se je tray zapiral... ;>
Pa precej dolg casa sem imel disk, ki je prosto visel na data kablu in bingljal sem ter tja po ohisju...
Pa precej dolg casa sem imel disk, ki je prosto visel na data kablu in bingljal sem ter tja po ohisju...
hvala za odgovore fantje. Superca potem ne pricakujem tezav ker sem bil ze presneto zivcen:) juhu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kosilnica ugaša poln gazOddelek: Loža | 952 (543) | nsa_ag3nt |
» | Postavitev omare!! PROBLEMOddelek: Problemi človeštva | 2362 (1918) | WallSreet |
» | Napajalnik se izklopi, ko je na matičniOddelek: Strojna oprema | 741 (630) | Double_J |
» | Word - nujno rabim pomoč!Oddelek: Programska oprema | 6629 (6402) | SanAndreas |
» | Kam namontirat radiator za vodnoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1436 (1012) | rap3r |