» »

heckanje

heckanje

blazonster ::

Kdorkoli is tega foruma zna kaj v zvezi s topicom? Karkoli. Naj me prosim kontaktira. Naj tu pove.

R33D3M33R ::

Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

BigWhale ::

In russia, computers _heck_ you!

aljazh ::

Jaz sem pohackal koš za smeti, tako, da se pokrov lažje odpira. Ali to tudi šteje? :D

BigWhale ::

To je pa ze phreaking in ne hacking! :P

NiMH ::

OMG kera tema :P Človek si si ti sploh prebral pravila?

Jaz sem pohackal koš za smeti, tako, da se pokrov lažje odpira. Ali to tudi šteje? :D

hehehehe :P Dobra :P
No Comment...

NBA => I LOVE this Game

Doman ::

Jaz sem 1.1.2007 vdrl v NASA, CIA, FBI, INTERPOL :D Ti samo vprašaj ...:D

Čmrlj ::

Jst pa v banko in zdaj lepo kradem denar vsem, ki imajo račun na tej banki, ter živim na račun drugih in nerabim zaposlitve;)

NiMH ::

Jaz sem pa ubil chuck norrisa !!! In to z HACKom :))
No Comment...

NBA => I LOVE this Game

StratOS ::

Evo povedal sem
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."

bosmla ::

Jaz bi ti lahko veliko povedal o "hackanju" - moj stari deda je bil knap in je celo zivljenje delal z krampom (ang. HACK). Povedal mi je veliko zgodbic o delu v jami... Ce pa hoces tudi sam poskusit so pa ti fantje pravi naslov.

Azrael ::

Ko si že lepo prosil, ti bom izdal nekaj velikih skrivnosti majhnih mojstrov:

1. Vdor v računalniški sistem:
Prideš do kište, in ji z lomilko odpreš stranico. (saj si s tem si vdrl v kišto, ne?)

2. Kraja podatkov:
Prideš do kište in odmontiraš disk, če si hud haxor pa disketnik. (se pravi podatke "odneseš")

3. Prisluškovanje:
Prideš do kište in ... napneš ušesa.

4. Denial Of Service napad: obstaja več stopenj:
a.) Prideš do kište in jo ugasneš. (saj je potem dostop do strežnika onemogočen, ne?)

b.) Prideš do kište in okrog postaviš pasti za medvede ter tako onemogočiš dostop.
Opozorilo: Admin ima lahko par medvedov, ki jih žrtvuje za to, da on potem pride do kište.

c.) O najbolj zlobni možnosti DOS napada se na glas ne govori (in jasno tudi Google ne najde nič), ampak jaz, ki sem dober kot kruh, ti jo bom vseeno zaupal, čeprav obstaja tveganje, da bom moral potem... no saj boš itak ugotovil.

Strežniku se Izpuli kabel za štrom in nastavi pasti za medvede okoli kište (kombinacija a in b). Admin se s pomočjo pogrešljivih medvedov res prebije do kište in ugotovi, da je le ta ugasnjena.

Ker adminu od začetka DOS napada po mobilcu težijo 300na uro, izgubi živce (in posledično pozabi na vse previdnostne ukrepe), vrže telefon v kot in pritisne na tipko za vklop s prekomerno silo...

Tipka se vdre, admin pa s prstom ostane ujet v plastiki in ker serverski prostori po pravilu niso ravno obljudeni, ubogi admin umre od vsega hudega...

In s tem žrtev še ni konec, ko pride čistilka in zagleda okostnjačka zraven kište si lahko samo misliš. kaj se zgodi...

Toliko za 1x, poglej še ta link, v njem je obilo informacij, ki te zanimajo in brez katerih ne boš mogel.
Nekoč je bil Slo-tech.

mtosev ::

Hacking is dangerous. :)
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Hecker-ji

Oddelek: Omrežja in internet
313748 (2138) Ziga Dolhar