» »

hekanje..

hekanje..

shaby ::

Lp.
Rad bi malo naštudiral hekanje...in zato sem se obrnil na vas...prosim če ma kdo kake vire...linke al programe al kake koli napotke...bi ga prosil! Polek tega še nekaj informacij oz pomoči za zaščito da mene kdo ne hekne...in na kaj bi naj pazil...če se komu da mi pomagat se mu zahvanjujem !!!
LP vsem !

BigWhale ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

StratOS ::

Hja, za takšne stvari se pa moreš bolj potruditi.
A misliš, da boš kar vse na pladnju dobil ?

Če že najti ne znaš, se sprašujem če sploh veš kako obsežno poglavje je to ?
Jaz bi raje šel heklat.

To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."

asus ::

Pa kaj ti misliš da podpiramo heckerje:D

Amisovc ::

Ljudje, ljudje hekati ni prav. Sam tolko, da veste. :D
http://www.messblack.com/index.php?page=getpro&mb_id=1312207329020

iMark ::

lol
enkrt sm se tko smejow k sm braw opis od enga froca, je naisow; "Ko bom velik bi rad postal heker" lol ku sm se smejow >:D

A ti bi rad hekal? Za kaj pa? Kja bi mel od tega? De bi dobil kake tajne podatke lol :D
podpora@microsoft.si obrni se na njih, ti bodo znali povedat kej :D
Za začetek si poberi dol program UPLINK, pa se tam uči in uživaj >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: iMark ()

Saj ni važno kaj mu predlagaš,
če bo to sam počel bo za svoje delo tudi odgovarjal.

Nekdo, ki še najti določene stvari na netu ne zna po moje ne more daleč priti, seveda se pa lahko tudi močno motim, mogoče potrebuje kakšno pomoč,združitev ...
Bio bo treba dodatno preštudirati njegove besede.
Velikokrat se tako začne ...

Veliko je res ampak zelo malo drži.

Izi ::

LOL, BigWhale je dobro odgovoril.

Drugače je pa tako, da se biti Hacker ne moreš naučiti.
Hacker enostavno postaneš po spletu življenskih okoliščin, izkušenj in neurejenih družinskih razmer.

Predispozicija je, da si računalniški programer in obvladaš vse mogoče računalniške jezike, za računalnikom moraš preživeti celotno otroštvo in mladost in živeti moraš v precej neurejenih družinskih razmerah v katerih se nihče ne briga za tebe.
Poleg tega je nujno, da imaš nekaj prijateljev z podobno predispozicijo, z katerimi nato tekmuješ kdo bo naredil večjo pizdarijo...

Brez vsega tega nikoli ne postaneš hacker.
Največ na kar lahko upaš je postati "script kiddie" (script kiddo, script kitty, skidiot, lamer), kjer si samo orodje v rokah pravega Hackerja. Z njegovim orodjem te bo porabil za kakšno Nukanje, DoS attack ali Exploit, to pa je počasi vse, razen kazni, ki bo šla seveda tebi in ne Hackerju, ki ti je v roke porinil orodje.

Biti Hacker se ne moreš naučiti podobno kot se ne moreš naučiti biti Homoseksualec, Pedofil, Nekrofil in podobna čudaštva.
Vse to lahko samo postaneš brez da bi si to želel postati. Nobeno učenje ti tukaj prav nič ne pomaga.

G-man ::

Hacking is dealing with life?

Izi ::

G-man, is that a rhetorical question?

MihaFirst ::

Pozdravljeni!

Kot vedno, bo po množičnem spamanju šele moj odgovor odgovoril na vprašanje. Se strinjam, daje treba vsaj google znat uporablat če hočeš bit heker, ampak, načeloma pa pomaga, če prideš na forum, ki ga imam v podpisu, in se učiš od najboljšega - mene :D

To zadnje je bla šala se razume :D :D

LP
www.gamma.si

hruske ::

Hekat je pa ja kul.

Predispozicija je da dobro poznas programski jezik C, da ti ni tezko programirat v zbirniku in da dobro poznas arhitekturo racunalnika.

Da spoznas kako stvari delujejo pa utegne trajat.
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator

Ja. Jst se trenutno ukvarjam s tem, kako deluje gumb za vžig računalnika. Se pripravljam na znanstveni preizkus "Kaj se zgodi, če pritisnem na gumb ko ni štroma".

Poročam v slo-tech novicah :D
www.gamma.si

Dr_M ::

Jst se trenutno ukvarjam s tem, kako deluje gumb za vžig računalnika.

kej ti pa je. pravi hekerji tega ne poznajo. njihovi racunalniki so prizgani ze od nekdaj. se preden so se rodili. se celo predn je svet nastal.
pa strojna oprema znotraj kiste jim spoloh ni poznana. :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

No. Sam si napeljal k bistvu, le da ga nisi DOUMEL.

Jaz sem NADGRADNJA hekerja. :D
www.gamma.si

aha, razumem.
torej si nic od nic. :)

Ta post pišem samo zato, ker hočem met zadnjo besedo.

Lol.
www.gamma.si

Azrael ::

Ko si že lepo prosil, ti bom izdal nekaj velikih skrivnosti majhnih mojstrov:

1. Vdor v računalniški sistem:
Prideš do kište, in ji z lomilko odpreš stranico. (saj si s tem si vdrl v kišto, ne?)

2. Kraja podatkov:
Prideš do kište in odmontiraš disk, če si hud haxor pa disketnik. (se pravi podatke "odneseš")

3. Prisluškovanje:
Prideš do kište in ... napneš ušesa.

4. Denial Of Service napad: obstaja več stopenj:
a.) Prideš do kište in jo ugasneš. (saj je potem dostop do strežnika onemogočen, ne?)

b.) Prideš do kište in okrog postaviš pasti za medvede ter tako onemogočiš dostop.
Opozorilo: Admin ima lahko par medvedov, ki jih žrtvuje za to, da on potem pride do kište.

c.) O najbolj zlobni možnosti DOS napada se na glas ne govori (in jasno tudi Google ne najde nič), ampak jaz, ki sem dober kot kruh, ti jo bom vseeno zaupal, čeprav obstaja tveganje, da bom moral potem... no saj boš itak ugotovil.

Strežniku se Izpuli kabel za štrom in nastavi pasti za medvede okoli kište (kombinacija a in b). Admin se s pomočjo pogrešljivih medvedov res prebije do kište in ugotovi, da je le ta ugasnjena.

Ker adminu od začetka DOS napada po mobilcu težijo 300na uro, izgubi živce (in posledično pozabi na vse previdnostne ukrepe), vrže telefon v kot in pritisne na tipko za vklop s prekomerno silo...

Tipka se vdre, admin pa s prstom ostane ujet v plastiki in ker serverski prostori po pravilu niso ravno obljudeni, ubogi admin umre od vsega hudega...

In s tem žrtev še ni konec, ko pride čistilka in zagleda okostnjačka zraven kište si lahko samo misliš. kaj se zgodi...

Toliko za 1x, poglej še ta link, v njem je obilo informacij, ki te zanimajo in brez katerih ne boš mogel.
Nekoč je bil Slo-tech.

Ta post pišem samo zato, ker hočem met zadnjo besedo.

prov, ker mej.

YO...hehe zanimivo je brat to vse...om ka nekaj malega povem o sebi tudi (NE REČEM KA SEM NEKi PRO IN NIKAJ PODOBNEGA) al nihče ni rekel ka nisem googlal...seveda morem tu tudi pobirat pa na googlu tui ... pa tak...ne pomeni ka sem sam tu pa čakam serviranje...polek tega...c++ hodim v računalniško šoli...daleč od proja sem al sem v šoli .. :P 3 letnik...hekat pa zato hočem ker mam koleda ki frende pa frendice heka pa jebe v glavo (ni glih začetnik) in njega hočem malo za*****...to je to...če še koga kaj zanima naj pita...in zahvaljujem se vsem za odgovore !
LP!!

smerduh ti je dal kr dober odgovor....

Azrael, ta štos je že star. Si ga dal že men več ko leto nazaj :P
www.gamma.si

smerduh to mi je novo oz ta link...FALA!

jaz bi rekel skoraj reklama :)

Če bi to jst napisal je reklama. Če je to napisal uporabnik slo-techa, ki ni v vodstvu mojga foruma, potem je to prijateljski nasvet ;)
www.gamma.si

eh, vedno vse direktno misliš, mislim, da so nekoga podkupli :)

podkupli? s čem?

še domene si nismo kupli :\

:D
www.gamma.si

OmegaBlue ::

Dovolj je bilo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Hecker-ji

Oddelek: Omrežja in internet
313787 (2177) Ziga Dolhar
»

win7 pa vista v omrežje

Oddelek: Omrežja in internet
172174 (1923) tey007

heckanje

Oddelek: Pomoč in nasveti