Forum » Kaj kupiti » grafična hdmi
grafična hdmi
rs1975 ::
potrebujem nasvet glede nakupa grafične. namen imam kupiti ene od serije 7600GT ali x1600, oziroma 1650.
potreboval bi tako grafično, da bi imela hdmi priključek, ker ga potrebujem za povezavo z projektorjem. obstaja sicer adapter za prehod iz dvi na hdmi, samo ne vem če ta adapter povzroča kakšno izgubo na kvaliteti slike. sicer sem že iskal ta podatek, vendar ga nisem nikjer našel.
potreboval bi tako grafično, da bi imela hdmi priključek, ker ga potrebujem za povezavo z projektorjem. obstaja sicer adapter za prehod iz dvi na hdmi, samo ne vem če ta adapter povzroča kakšno izgubo na kvaliteti slike. sicer sem že iskal ta podatek, vendar ga nisem nikjer našel.
IVo ::
Pri HDMI v DVI priključku na kvaliteti ne izgubiš nič, saj sta oba digitalna, za razliko od VGA priključka in podobnih... Zgubiš pa prenos zvoka, saj je DVI samo video prenos, ampak verjetno maš zvočnike posebej.
novakgre ::
taka grafika obstaja, ktera firma toč ne vem, mislim da gigabyte in pa leadtek, je pa ziher zaradi omenjenega priključka grafika cca 50 EUR dražja... mal pogooglaš pa jo boč najdo (probi tole tam sem jo js gledo ...idealo.de), problem je le v tem da je nobena spletna prodajalna v slovenij nima, no ubistvu ni problem če zaupaš spletni prodaji... no ampak za to pa mamo že druge teme ofjene... je pa tud to res kar ti je Ivo napiso, sam imam podoben problem vendar konektam hdtv z hdmi vhodom... lep pozdrav
Mih@@ ::
Gigabyte ima GeForce 7600GS s HDMI priključkom. Žal je pri naših prodajalcih še nisem zasledil...
WarpedGone ::
On a sideway: Pozanimaj se kako je s HDMI priključkom / protokolom. DRM & stuff.
Zbogom in hvala za vse ribe
rs1975 ::
našel sem eno kartico, in sicer od proizvajalca MSI. kakšna je kaj kvaliteta proizvodov tega proizvajalca, oziroma še bolje, kartica katerega proizvajalca je najboljši nakup?
še povezava do trgovine
še povezava do trgovine
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11383 (3948) | acookook |
» | ali mi bo delal tale monitor?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2222 (1340) | Han |
» | grafične kartice in HDMI izhodOddelek: Zvok in slika | 7445 (3456) | damirba |
» | Kakovost DVI HDMI kablov in vpliv na sliko (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23664 (14968) | al3n |
» | Je HDMI potreben?Oddelek: Zvok in slika | 4071 (3821) | telexdell |