Forum » Pomoč in nasveti » Težave s Language pack pri xp
Težave s Language pack pri xp
Ursus ::
Pri istih win in z istim Language packom kot mi je prej vse delalo ok, mi sedaj posloveni le nekaj stvari, ostale pa ne-kakšna ideja?
nonenone ::
to se zgodi ko inštaliraš sp2 pred poslovenenjem, slo jezik je treba inštalirat takoj, potem pa sp2 in ostale packe
Ko sem sedaj še enkrat zadevo formatiral, naložil win in takoj language pack je bilo nekaj časa ok, potem pa je spet nastalo vse pol-pol... je mogoče vplivala sprememba v registru ko sem spreminjal napis start gumba?
nonenone ::
to je pa itak pol pol, tudi pri meni je, ne vem zakaj, verjetno celoten sp2 ni preveden, pa tudi ie7 malo doda angleščine, čisto slovensko po moje ne bo nikoli, vista je baje tudi na ''pol'' prevedena, lp
bluefish ::
spreminjanje Start gumba na stvar nima vpliva. Vsekakor pa language packi ne prevedejo vsega - nekaterih stvari z razlogom, nekatere pa pozabijo oz. se spremenijo ob raznih nadgradnjah,...
Že nadzorna plošča mi ne piše po slovensko...
To tudi ni imelo vpliva? :
Vrednost DWORD sem spremenil iz 2 na 0
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced]
"StartButtonBalloonTip"=dword:00000000
-to pa ustvaril z vrednostjo 0
"EnableBalloonTips"=dword:00000000
To tudi ni imelo vpliva? :
Vrednost DWORD sem spremenil iz 2 na 0
"StartButtonBalloonTip"=dword:00000000
-to pa ustvaril z vrednostjo 0
"EnableBalloonTips"=dword:00000000
polde66 ::
odinštaliraj slovenski paket na tak način kot si ga inštaliral, nato pa ga po ponovnem zagonu ponovno inštaliraj.
polde
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obnovitev sistema ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 2046 (1980) | mpucko6 |
» | Trajen izklop windows opozoril v oblačkih ob zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 1818 (1437) | Ursus |
» | Windows Security Warning - mi bo požru živce!Oddelek: Operacijski sistemi | 1993 (1686) | veteran |
» | LiteStep problem!Oddelek: Programska oprema | 1188 (1108) | veteran |
» | Ikone w widows xp so izginile !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2120 (1838) | K0K0 |