Forum » Kaj kupiti » saitek vs logitech
saitek vs logitech
Bethrezen ::
odloču sm se da si nabavm novo tipkovnco, rabu jo bom pa samo za špile. u mislih mam 4 tipkovnce
Logitech G15
Saitek Eclipse II Keyboard
Saitek Eclipse Red Keyboard
Saitek Gamers Keyboard
ja vretn ste kr usi za g15, js tut, sam me zanimajo izkušne z saitek tipkovncam, če jo ma gdo, pa da mi pove razliko med g15 in saitek itd.
uglavnem pomagite mi izbrt
Logitech G15
Saitek Eclipse II Keyboard
Saitek Eclipse Red Keyboard
Saitek Gamers Keyboard
ja vretn ste kr usi za g15, js tut, sam me zanimajo izkušne z saitek tipkovncam, če jo ma gdo, pa da mi pove razliko med g15 in saitek itd.
uglavnem pomagite mi izbrt
Vesoljc ::
mam g15, zaenkrat ful zadovoljen, ceprav se ze rahlo pozna tam kjer drzim palec (zbledela lisa, pod space-om) :)
- snemanje makrojev (zaporedje pritiskov tipk) je cisto nora zadeva, na eno tipko si lahko zvezes recimo "~/conn TAB ip ENTER", to stisnes med igro pa se ze konektas na drug server
- lcd display tudi fajn (ura, stoparica -> spawn timer , fraps podpora, itd... ), plus cel kup ze napisanih pluginov (msn, za razlicne igre, itd...)
- volume control super
- osvetlitev ocem prijetna
- enter je nekaterim premajhen, sam sem ze navadil
- prevelika? nah...
- snemanje makrojev (zaporedje pritiskov tipk) je cisto nora zadeva, na eno tipko si lahko zvezes recimo "~/conn TAB ip ENTER", to stisnes med igro pa se ze konektas na drug server
- lcd display tudi fajn (ura, stoparica -> spawn timer , fraps podpora, itd... ), plus cel kup ze napisanih pluginov (msn, za razlicne igre, itd...)
- volume control super
- osvetlitev ocem prijetna
- enter je nekaterim premajhen, sam sem ze navadil
- prevelika? nah...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Bethrezen ::
a slovenske g15 se ne da dobit? kar se pa velikosti tiče je pa men še huj če je večja kt normal
Vesoljc ::
tale ki jo mam jest ima slovenske znake tudi gor, so sicer rahlo malo manjsi ter se ne svetijo, ampak so tam kjer morajo biti... se obe kombinaciji Z ter Y sta gor :)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere 120 in 92 mm ventilatorje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1700 (1492) | bajker |
» | Kupujem novo miš in tipkovnicoOddelek: Kaj kupiti | 1817 (1567) | igor0203 |
» | Ker hladilnik za P4 socket 775Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1776 (1694) | odfukanc |
» | kaj si misliteOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1529 (1319) | darq7 |
» | Hladilnik za axp2500+Oddelek: Kaj kupiti | 1424 (1391) | AndrewSmith |