Forum » Kaj kupiti » Miška + tipkovnica
Miška + tipkovnica
Muks ::
V kratkem bom kupil novo miško, podlago za miško in tipkovnico.
1. miško sem imel v mislih od razorja cooperhead, diamonback ali microsoft habu? Eno od teh treh! Plus seveda podlaga ampak ne vem katera bi bila dobra v kombinaciji z eno od teh treh mišk.
2. In seveda ne smemo pozabiit na tipkovnico. Se mi zdi da le-te niso glih toliko pomembne kot so pa miške, sicer sam nikoli nisem dajal veliko na tipkovnice tako da imam v mislih eno bolj povprečno. Lahko je tudi wireless!
No prosu bi če mi kdo lahko pomaga pri izbiri, in mi svetuje kaj naj bi bilo pametno kupiti. Stvar se bo pa uporabljala več ali manj za gaming + vsakodnevne "traparije" :) Hvala!
LP
1. miško sem imel v mislih od razorja cooperhead, diamonback ali microsoft habu? Eno od teh treh! Plus seveda podlaga ampak ne vem katera bi bila dobra v kombinaciji z eno od teh treh mišk.
2. In seveda ne smemo pozabiit na tipkovnico. Se mi zdi da le-te niso glih toliko pomembne kot so pa miške, sicer sam nikoli nisem dajal veliko na tipkovnice tako da imam v mislih eno bolj povprečno. Lahko je tudi wireless!
No prosu bi če mi kdo lahko pomaga pri izbiri, in mi svetuje kaj naj bi bilo pametno kupiti. Stvar se bo pa uporabljala več ali manj za gaming + vsakodnevne "traparije" :) Hvala!
LP
Michaelosz ::
Priporočam ti tole: Logitech G5 Laser Mouse (Ebay=40€) + G15 + Steelpad QcK al pa kaka Ice Mat. Mislim da s tem nikakor ne moreš zgrešit.
ryfee ::
jaz ti tut svetujem logitech g5 in pa g15. ce ti je pa skoda dnara lohka pa uzamesh tut g11. sam sem s taprvima dvema kar zadovoljen
Michaelosz ::
Ona Media Elite je tud dobra ja. Kar ono te vzam. Miško pa res raje G5 kot pa Diamondback.
Roadkill ::
>> Miško pa res raje G5 kot pa Diamondback.
Tole si pa tako pogumno rekel, da bi zelo rad slišal tvojo utemeljitev tega stavka.
Tole si pa tako pogumno rekel, da bi zelo rad slišal tvojo utemeljitev tega stavka.
Ü
A kdo pozna trgovino v ljubljani kjer bi prodajali razerja al pa microsoft habu ker bi rad sprobal to prvo. Se mi me zdi pametno dat denar in kupit višje cenovno miš ne da bi jo prej sprobal.
Matek ::
Najboljsa trenutno dobavljiva miska. Brez debate. Gre za Razorjev zadnji model, novejsi od Copperheada.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
bamfy ::
še link do testa deathadderja Razer DeathAdder Review | TechPowerUp
glih dons ga dobim po posti
glih dons ga dobim po posti
wtf?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bamfy ()
Dobr uprašu sem čist neki drugega ampak vseeno.
povej mi kako se razer DeathAdder obnese? Mogoče se ga splača uzet1
povej mi kako se razer DeathAdder obnese? Mogoče se ga splača uzet1
Matek ::
Kaj je bilo dvoumnega pri Najboljsa trenutno dobavljiva miska. Brez debate.?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
prvi vtis je zelo dober, v gonilnikih se da precej stvari nastavit...
vsekakor čedna, dobro sede v roko-mogoče mal večja kot sem vajen, kar se mene tiče pravšnja teža
zdej grem pa ET nabijat da vidm koko bo
vsekakor čedna, dobro sede v roko-mogoče mal večja kot sem vajen, kar se mene tiče pravšnja teža
zdej grem pa ET nabijat da vidm koko bo
wtf?
Sam je totalno strupena miška. Ko govorimo že o velikost kakšna je v primerjavi z logitech mx518 če slušajno si se kdaj posluževal take miške!
nebi vedu, sm šaltu iz ene miške z kuglco,
kar se ET-ja tiče se navadiš, po uri do dveh pol pa seka
kar se ET-ja tiče se navadiš, po uri do dveh pol pa seka
wtf?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katero miško?? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39337 (31409) | ShowDown |
» | Miška za gaming ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 11622 (7933) | Sc0ut |
» | Microsoft ali razer? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6256 (5372) | mihajlo carr |
» | Miši mx518 vs. G5 vs. Genius ergo 525Oddelek: Kaj kupiti | 1955 (1615) | PINki |
» | katero boljšo miškoOddelek: Kaj kupiti | 1684 (1415) | tris |