Forum » Omrežja in internet » Optični internet
Optični internet
I7I ::
Lep pozdrav.
Mene pa zanima kaj moram kupit,( kolega je rekel da wireless omrežno kartico) za računalnik da mi bo deloval internet, namreč v stanovanju je optični internet, pa me zdaj zanima če je to dovolj in kolk stane takšna omrežna.Pa še omenil bi, da gre za računalnik pentium 2 350 MHZ in ali bodo kaj problemi al pa ne z omrežno. Hvala za odgovore.
Nasvidenje
Mene pa zanima kaj moram kupit,( kolega je rekel da wireless omrežno kartico) za računalnik da mi bo deloval internet, namreč v stanovanju je optični internet, pa me zdaj zanima če je to dovolj in kolk stane takšna omrežna.Pa še omenil bi, da gre za računalnik pentium 2 350 MHZ in ali bodo kaj problemi al pa ne z omrežno. Hvala za odgovore.
Nasvidenje
bluefish ::
wireless omrežna kartica pride v poštev le, če imaš brezžični router oz. je modem daleč od računalnika. Čisto mimogrede.
I7I ::
zanima me še ker mam na tem računalniku windows 98 ali bodo kaki problemi al bi morali ti najnovejši usb brezvrvični vmesniki delati normalno tudi na starejšem op. sistemu
Ibex ::
Zdaj sem bil na spletni strani od netgear ta ključ deluje na naslednjih operacijskih sistemih Windows® 98SE, Me, 2000, or XP. Če imaš usb 1.1 bo tudi delovalo sam bo hitrost samo do 11mb.
WG111
WG111
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ibex ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z netgear USB mrežno karticoOddelek: Omrežja in internet | 1236 (700) | impre |
» | USB wireless ključkiOddelek: Omrežja in internet | 2652 (2356) | schurda |
» | WLAN preko USBjaOddelek: Omrežja in internet | 1602 (1280) | jan01 |
» | Kateri USB Wireless adapter ?Oddelek: Omrežja in internet | 2440 (2248) | EvilDare |
» | HP NX6310 wireless problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1045 (996) | Spajky |