Forum » Pomoč in nasveti » iPaq se ne odziva
iPaq se ne odziva
a.speen ::
Imam iPaq HP rz1710 in sem danes najn namestil program "VITO Remote" trial verzijo in ko sem ga zagnal, sem nastavil za katero TV naj dela, potem pa sem hotel TV vključiti in ko sem pritisnil tipko, mi je vse zablokiralo. Ne morem ga niti ugasniti, ekran je pa cel čas osvetljen in program odprt. Baterije tudi ne morem dati ven, ker se je ne da posebaj. Ali imate kakšen nasvet, kaj lahko naredim.
Hvala
LP
Hvala
LP
gkovac ::
Kako pa si ga probal ugasniti? Sej mogoče neumno vprašanje ampak a si probal držat tipko za vklop/izklop par sekund?
lp,
nonenone ::
moj ipaq ima spodaj luknjico za reset, not vtakneš pisalo in resetiraš ipaq, poglej če ima kaj takega tudi tvoj, to je podobno kot reset pri pc-ju vsi programi ti ostanejo, nič se ne uniči, taka so tudi navodila za ipaq (to je soft reset), lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dlancnik Fujitsu-Siemens Pocket Loox 610 BT/WLAN -osebno mnenjeOddelek: Strojna oprema | 2060 (1318) | Politik |
» | Windows Mobile in emailOddelek: Mobilne tehnologije | 1401 (1308) | Bence |
» | kateri dlančnik bi bil pravi zameOddelek: Kaj kupiti | 1228 (1069) | Calligulla |
» | lastniki dlančnikov IPAQ 3630 pomoč!!Oddelek: Strojna oprema | 1421 (1284) | matrix2 |
» | Windos 2002 ali 2003 za IPAQ-kje dobit?Oddelek: Mobilne tehnologije | 973 (905) | Caligula |