Forum » Pomoč in nasveti » Dodam disk in racunalnik se noce vzgat
Dodam disk in racunalnik se noce vzgat
Jablan1 ::
Problem se je zacel z sass wormom (ob vstpu v xp warning: "lsass object not fund" -in edina opcia OK gub ki restarta xp-in tko ciklicno; ce vam je znano) Potem sem pa ta disk iz tega racunalnika (recmo mu rac1) dal v rac2 (kot slave), prenesu podatke in formatiru particijo ki je mela OS (na netu sm prebrov da je to najucinkovitejsa restitev za lsass) no in potem sm pa dal ta disk nazaj v rac1 in pritisnem startup button in se lucka przge za milisekundo in crkne. Potem lah kolkr hocm prstiskam startup gumb se nic ne zgodi. No pol disk isklopm in racunalnik spet dela (ok do tocke kjer preverja ce je not disk) Dam spet ta disk v rac2 (kot slave) in identicn problem.
Kdo ve kaj je narobe, in najbol me zanima a je sou disk tolk v ... da se nic iz njega ne da vec dobit?
tnx
jablan
Kdo ve kaj je narobe, in najbol me zanima a je sou disk tolk v ... da se nic iz njega ne da vec dobit?
tnx
jablan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | domače omrežje in skupinaOddelek: Omrežja in internet | 1853 (1804) | guly |
» | Windows 2000 serverOddelek: Operacijski sistemi | 1651 (1250) | _Dejan_ |
» | rač. v omrežju helllllpOddelek: Pomoč in nasveti | 705 (616) | Poldi112 |
» | trije računalniki v ADSL omrežju in packetloss !!! Pomoč prosim!Oddelek: Omrežja in internet | 1861 (1677) | Matek |
» | ADSL- dva kompaOddelek: Pomoč in nasveti | 2559 (1983) | Gandalfar |