» »

Plišasta kača

Plišasta kača

Tomi ::

Torej, kot je že v naslovu povedano, rabim eno plišasto kačo, če se le da zelene barve, "prijazno", dolgo vsaj dva metra, veliko bolje pa da je še daljša.
Cena ni problem, in če jo je kdo videl kjerkoli v Ljubljani ali pozna kakšno dobro trgovino za te zadeve, naj mi pove..
Pa upam, da ne boste mislili, da je z mano kaj narobe:D
metrodusa.blogspot.com

frudi ::

narobe? jaz sem mel tako zadevo par let nazaj, dolga dva metra, vijolično-rumene barve, ehm, tak fajn mehka :\:\... zdaj jo ma pa sestrina triletna hčerka :)
žal ti pa ne morem priporočit, kje jo kupit, ker sem jo privlekel iz prage.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

R0K ::

Emm....moja sosolka ima taksno kaco ... sam ona jo nosi tko okol vratu ... da jo je grelo...je pa mislim, da firme Beneten (al kuko se ze zapise) in je dolga dober meter ....

Tomi pejt pogledat v kaksno trgovi za Malcke™ , ce ze nebos najdu nobene kace se bos pa vsaj nasmejal kaj vse se da ze kupit da danasnjo frocovje ...

Thomas ::

Rahla hrapavost in kar pretopla površina plišaste se nikakor ne more primerjati s hladno gladkostjo divje kače.

Se pa strinjam da za plišasto načelno veš, kje jo imaš in da nima ostrih zoprnih zobkov, ki so pri bio kači fact of life.

Obe pa dolgo časa zdržita brez hrane. Posebej plišasta.

;)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Klemenn ::

brez zamere če t je preveč zakaj pa rabš to?

Ah, rabim jo za darilo, kot presenečnje.. Imamo eno lepo na faksu, in sem jo uporabil kot foro, ( kot simbol pač ), pa bi jo sedaj kupil kot darilo.
Bi bilo pa kul, če bi bila zelena..
Ker ta obstoječe je tako "prijazna" in lepa, da bom verjetno sicer težko našel podobno.
metrodusa.blogspot.com

Yohan del Sud ::

A kdo proda plišastega nosoroga v naravni velikosti? :O

Rabim iz istega razloga kot Tomi kačo.

IceIceBaby ::

Jaz mam eno doma, samo ti jo žal ne prodam. Pa itak ni zelena. Če boš u bljižnji prihodnosti hodil kaj v Nurnberg je tam ena velika veleblagovnica tam zraven ene cerkve ... :D

Drugače pa probi pogledat u milerju navrh. Majo polno igrač in ni vrag, da nebi tudi kače dobil.

Sem bil pri Mlinarju, in nimajo kače..
Oziroma jo imajo, samo je dolga samo recimo pol metra, pa še draga kot žefran..
Tako da ne naslednji teden časa en obisk BTC-ja.
metrodusa.blogspot.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Letošnje miši - že mački obupujejo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12223737 (17790) zuz3k
»

Ali se bojite kač?

212392 (1933) Xserces
»

Kače - nabiranje gozdnih jagod (strani: 1 2 )

9811573 (9469) Trololololo1
»

rejci podgan

336405 (5797) Tear_DR0P
»

(ne)domače živali

305549 (5149) BoO

Več podobnih tem