Forum » Programska oprema » Poslovni programi
Poslovni programi
Tody ::
Okey nisem našel kakega bolj pametnega oddelka tko da...
Zanima me če kdo spremlja in kje dogajanje okoli poslovnega softwara, tukaj ne mislim knjigovodskih in računalniših programov ampak sceno okol CRM, ERP in podobnih zadev.
Zanima me če kdo spremlja in kje dogajanje okoli poslovnega softwara, tukaj ne mislim knjigovodskih in računalniših programov ampak sceno okol CRM, ERP in podobnih zadev.
Iztok Smolic ::
Se opravičujem ker obujam staro temo.
Podobno kot Todyja me zanima če je že kdo preizkusil kak open source CRM (ko rečem preizkusil mislim dejansko uporabljal dlje časa). Iščem sistem preko katerega bi lahko spremljal projekt (ure, zaposleni) in izdajal ponudbe in račune (pdf, email, print).
Gledal sem večinoma sisteme podane na prvi strani googla, pa se mi zdijo za moje potrebe preobsežne. Mogoče je kdo od vas že našel kaj primernega.
Se že vnaprej zahvaljujem za kak namig!
lp
Iztok
Podobno kot Todyja me zanima če je že kdo preizkusil kak open source CRM (ko rečem preizkusil mislim dejansko uporabljal dlje časa). Iščem sistem preko katerega bi lahko spremljal projekt (ure, zaposleni) in izdajal ponudbe in račune (pdf, email, print).
Gledal sem večinoma sisteme podane na prvi strani googla, pa se mi zdijo za moje potrebe preobsežne. Mogoče je kdo od vas že našel kaj primernega.
Se že vnaprej zahvaljujem za kak namig!
lp
Iztok
-----------/------------
ales85 ::
Se opravičujem, nisem preizkusil programa ampak pri nas to načrtujemo v krakim, reviewi so pa dobri. Govorim o programu SugarCRM. Za ERP pa priporočajo Adempiere ali pa Compiere, ki je CRM+ERP v enem. Mislim, da se to splača poskusiti.
Za nadzor nad datotekami, pošto (skenirano) in vsem drugim pa bomo tudi pri nas v kratkem začeli preizkušati Alfresco.
Vse te rešitve sem videl demonstracijsko in so se mi zdele zelo zanimive. Za kaj več podatkov si lahko poiščete sami ali pa pogledate na www.agenda.si pod poslovne rešitve.
Za nadzor nad datotekami, pošto (skenirano) in vsem drugim pa bomo tudi pri nas v kratkem začeli preizkušati Alfresco.
Vse te rešitve sem videl demonstracijsko in so se mi zdele zelo zanimive. Za kaj več podatkov si lahko poiščete sami ali pa pogledate na www.agenda.si pod poslovne rešitve.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ales85 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | crm za mala podjetjaOddelek: Programska oprema | 6962 (3141) | DJ-DUST |
» | Free CRM/ERP sistemOddelek: Izdelava spletišč | 1496 (1226) | Sončica |
» | Izdelava gui obrazca za vnos in iskanje podatkovOddelek: Izdelava spletišč | 1608 (1472) | Ales |
» | egroupwareOddelek: Programska oprema | 1540 (1375) | G-man |
» | Programi za vodenje podjetja?Oddelek: Programska oprema | 3114 (3114) | PhotoBlaz |