Forum » Pomoč in nasveti » plata 939 dual vsta in 7600 gs
plata 939 dual vsta in 7600 gs
Alessio983 ::
imam plato asrock dual vsta 939 in evga 7600 gs grafiko na AGP vodilu. In me zanima koliko V ima grafična , nikje ne najdem ali ima 1.5 V ali 3.3 V , ker mi b knjigi piše da ne delajo 3.3 V grafične na tej plati , in me skos neki zabava ta grafična , artefakti , 3 D MARK 06 porazen , včasih še 2000 pik ni včasih pa je 3000 točk, in zmrzuje mi med nalaganjem preden pride v windovse, testrial sem z vsemožnimi progami pa nikol nič ne najdejo , če pa dam v drug računalnik pa dela BP. Ali ima kdo kakšno rešitev?? zgleda da je neki v biosu narobe --->moje mnenje
AngelOfDeath ::
Uporabi iskanje
Si poskusil spihat AGP port ?
O 7600GS je bilo že dosti napisanega.
Si poskusil spihat AGP port ?
O 7600GS je bilo že dosti napisanega.
edit: Slovnica
jan01 ::
A zamenjal si staro grafično s to novo? Če da, a si uninstalliral stare gonilnike in jih z driver cleanerjem tudi pobrisal? Če ne, pojdi v safe mode in unistalliraj gonilnike za grafično, posnemi si še driver cleaner in v safe modu počisti gonilnike prejšne grafične(ati/nvidia/... le vse obkljukaj od znamke)... Potem po ponovnem zagonuposnemu najnovejše gonilnike iz nvidia( download)
Driver cleaner pro - download
Driver cleaner pro - download
jurre ::
jaz sem imel tudi tezave z 7600gs, sem bral potem tukaj na forumu da ima dosti ljudi probleme. Bilo je enako, enkrat je pokazalo nvidia napis ob zagonu pa tam zmrznilo, drugic ga ni pokazalo, tretjic zmrznilo sredi loadanja windowsov, cetrtic ko je ze prisel v windowse...Prej je bila notri atijeva kartica, odstranil vse driverje z driver cleanerjem, pregledal register, zamenjal kartico in instaliral nove od nvidie (no, potem je bil se driver na CDju poskodovan, tako da sem jih snel z neta). Po dobrem tednu neprestanih tezav sem klical v trgovino in so mi rekli, da jo lahko zamenjajo, vzel sem ATi x1650, nalozil nazaj ati gonilnike in z racunalnikom ni vec nobenih tezav.
Alessio983 ::
ma nevem kaj je s to grafično , testi pokažejo vse OK , pa vse zabave me sam ko pržgem računalnik ..., nevem kaj je nimam idej , moti me sam to ko bom neso nazaj pa čakal 2-3 tedne na drugo , potem mi bojo pa povedali po testeranju da je vse OK , ker js tut ne najdem napake , imam jo pa že več ko pol leta ... , problemi so se začeli kar naenkrat pojavljati , z drugimi gonilniki , če mam starejše dela OK , sam ti gonilniki so stari 1 leto že , in pride potem do problemov v igricah ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ugašanje računalnika med igranjemOddelek: Pomoč in nasveti | 3632 (2699) | Bostjan99 |
» | Problemi z Nividia gonilnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1228 (1084) | StajercSSS |
» | Katero grafično kartico naj kupim? Ne kupovat Nvidie 7600gs!Oddelek: Kaj kupiti | 2467 (1681) | Raffaello |
» | nova grafična kartica noče predvajat filmov v predvajalnikihOddelek: Pomoč in nasveti | 1242 (1070) | Azrael |
» | VELIK problem z GeForce6600 GT !!!Oddelek: Strojna oprema | 2155 (1242) | Engineer_SLO |