» »

digitalni fotoaparat - Sony Cyber-shot DSC-T10

digitalni fotoaparat - Sony Cyber-shot DSC-T10

upier ::

malce gledam da bi si kupil digitalni fotoaparat. problem je da bi rad videl da je predvsem majhen, tako da bi ga lahko brez tezav vrgel v zep (poleg tega da bi bile slike tudi dobre seveda). bi slo za domaco fotografijo - izleti, zabave,...
tako kot sem malce gledal je Sony Cyber-shot DSC-T10 precej zanimiv. tudi cenovno se mi zdi nekako se v rangu - tak do okoli 300 evrov.
gledal sem ga tukaj:
http://www.mimovrste.com/katalog/produc...
ce bi ka kupoval bi ga kupil v kompletu - in me tudi zanima kaj je razlika med kompletoma na strani:
# Digitalni fotoaparat Sony Cyber-shot DSC-T10/črn + Memory Stick Pro DUO SanDisk 1 GB + torbica Digitalni fotoaparat Sony Cyber-shot DSC-T10/črn
# Memory Stick PRO Duo kartica SanDisk 1GB
# Torbica Case Logic TBC2
za 360 evrov

in med
# Digitalni fotoaparat Sony Cyber-shot DSC-T10/črn + Memory Stick Pro DUO SanDisk Ultra II 2 GB + torbica Digitalni fotoaparat Sony Cyber-shot DSC-T10/črn
# Memory Stick PRO Duo kartica SanDisk UltraII 2GB
# Torbica Case Logic TBC2
za 359 evrov

poleg tega me zanima ce ga kdo ima oziroma ge je testiral in kaksne so izkusnje?
in pa seveda - ce lahko priporočite kako alternativo - majhen, s ceno do nekako 300 evrov (ce poznate boljso alternativo za manj denarja - z veseljem prisluhnem!)

oki - hvala za pomoc!
  • zaklenil: podtalje ()

bluefish ::

razlika je v tem, da ima drugi komplet večjo kartico za shranjevanje.
Sicer pa je ta aparat glede na velikost kar zmogljiv. Morda si oglej še kakšne Canon Ixus,... vendar pa je Sony v tem rangu odlična izbira.

upier ::

ja sem opazil razliko - ampak razlika je v tem da je komplet z 2 giga kartico 1 evro cenejsi kot pa tisti z 1 giga.
to mi je bilo zanimivo - iz cesa pac sklepam da gre za kako starejso tehnologijo al kaj tacga?

in ravno par minut po tem ko sem to napisal sem pa naletel se na tale fotkic:
Samsung NV3
http://www.mimovrste.com/katalog/produc...
je majhen, mal sem slike ki jih naredi gledal in se mi ne zdijo slabe - poleg tega je pa se cenejsi. tako da zdaj malce med tem dvema razmisljam.
(edina stvar ke me moti je da se mi zdi da zaradi tega ker so nabasali toliko moznih stvari v njega malce trpi osnovna funkcija - ker me fotoaparat z mp3/film predvajalnikom malce prevec spominja na tiste ure s kalkulatorjem ki smo jih meli ko smo bili majhni ;))

podtalje ::

Primerna tema za ta vprašanja že obstaja: Kateri digitalni fotoaparat naj kupim?. Zaklepam.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sony Memory Stick

Oddelek: Pomoč in nasveti
51210 (1167) shadeX
»

Sony Cyber-shot DSC-H5 vs. Canon Powershot S3 IS?

Oddelek: Kaj kupiti
61176 (1094) koyotee
»

Mnenje o foticu - nujno

181426 (1126) frenk
»

digitalni fotoaparat

172258 (2010) Fizikalko

Več podobnih tem