Forum » Operacijski sistemi » Bootanje v Win XP??
Bootanje v Win XP??
ta_pravi ::
imam naslednji problem!
na disku sata 160 giga mam dve particiji in in manjšo particijo, kjer so bli do zdaj XPji SEM ponovno namestil Xp je in ko poženem računalnik se mi odpre menu za bootat dva operacijska sistema windows XP!!! ni mi jasno zakaj! kaj ve kdo kako bi to poštimal??
LP
na disku sata 160 giga mam dve particiji in in manjšo particijo, kjer so bli do zdaj XPji SEM ponovno namestil Xp je in ko poženem računalnik se mi odpre menu za bootat dva operacijska sistema windows XP!!! ni mi jasno zakaj! kaj ve kdo kako bi to poštimal??
LP
ta_pravi
bluefish ::
v tej sveži instalaciji pojdi pod Control Panel > System > Advanced > pri Startup and Recovery klikni na Settings, tam pa na gumb edit, kjer urediš zagonski sektor. Enostavno izbriši del, ki pripada prvi instalaciji. Če pa ne veš, prilepi celotno besedilo tiste datoteke sem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD format in čista inštalacija WIN7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1446 (1214) | AC_DC |
» | Združitev particijOddelek: Pomoč in nasveti | 3168 (2804) | MIHAc27 |
» | Linux - particioniranjeOddelek: Operacijski sistemi | 1251 (1015) | Daedalus |
» | winXP in Linux (najboljsi nacin za zdruzitev?)Oddelek: Operacijski sistemi | 1914 (1642) | dr.J |
» | Linux in particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1171 (1040) | Gh0st |