Forum » Izdelava spletišč » optimizacija za google...
optimizacija za google...
rkasteli ::
Dobil sem za optimizirat eno stran od kolega za google ampak ne vem kako se lotit zadeve ker 99% strani setavljajo slike.Teksta skorajda ni tako da sploh ne vem kam nej kakšne keyworde ustavim. Razmišljal sem o belemu tekstu na beli podlagi ampak kukr sm bral mal po spletu google hitr najde in izbriše take strani ali pa da bi se odprla še ena podstran ki pa bi bila namenjena izključno optimizaciji za iskalnike. Kakšen nasvet?
rkasteli
sverde21 ::
Kaj pa če z serverside jezikom prepoznaš googlebota po podpisu, pa mu pač serviraš kar hočeš , sam pol moraš ubistvu delat stran posebi za google. Če te bojo pa odkril pa ne vem...
<?php echo `w`; ?>
Road Runner ::
slike imajo alt tag zato da tisti ki ne vidijo slik vedo kaj je gor. hint.
http://dusan.fora.si/blog/ (742617000027)
rkasteli ::
Pa se da optimizirat stran z samo alt tagi? Mogoče ve kdo na kakšen način se pa optimizirajo flash strani,k se mi zdi da je podobna zagata?
rkasteli
mte ::
Do neke mere se da. Ampak namen googla je prikaz čim bolj ustreznih strani in se tudi oni potrudijo optimizirat iskalnik, da bo našel čim boljše strani.
To pa slikovna stran brez vsebine žal ni. Najboljša optimizacija je dobra vsebina s povezavami na druge strani ter še povezave na tvojo stran z drugih strani. Drugo je bolj tako-tako.
Meta keyworde pa google itak ignorira, ker se je to precej zlorabljalo.
lp
To pa slikovna stran brez vsebine žal ni. Najboljša optimizacija je dobra vsebina s povezavami na druge strani ter še povezave na tvojo stran z drugih strani. Drugo je bolj tako-tako.
Meta keyworde pa google itak ignorira, ker se je to precej zlorabljalo.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Optimizacija spl. straniOddelek: Izdelava spletišč | 1306 (1061) | amaze646 |
» | Zakaj ne morem videti slikeOddelek: Izdelava spletišč | 1781 (1522) | bluefish |
» | Ajax, da ali neOddelek: Izdelava spletišč | 2688 (1992) | snajko |
» | Optimizacija straniOddelek: Izdelava spletišč | 1331 (1174) | rkasteli |
» | HTML in alt tag pri slikah.Oddelek: Izdelava spletišč | 1552 (1552) | njok |