Forum » Pomoč in nasveti » Nujno rabim pomoč!!! arhiviranje in ARJ
Nujno rabim pomoč!!! arhiviranje in ARJ
gkovac ::
Trudim se narest proceduro, ki bi določen direktorij na C: zarhivirala na določen direktorij na Z: vsa zadeva mi pa laufa iz direktorija na G:
zadevo sem rešil tako, da sem naredil batch proceduro ki skopira ARJ v direktorij na C in potem zažene ARJ komando za arhiviranje.
dokler to delam na C:\temp je vse uredu, ko pa hočem prestavit na C:\Moji dokumenti pa mi javlja napake... a je možno da ARJ ne zna delat z direktoriji ki imajo presledke vmes al sem samo jaz narobe nastavil kak switch v ARJ.
a obstaja še kakšna druga varianta razen ARJ, da jest rešim ta problem???
hvala za vaše odgovore, SuLc
zadevo sem rešil tako, da sem naredil batch proceduro ki skopira ARJ v direktorij na C in potem zažene ARJ komando za arhiviranje.
dokler to delam na C:\temp je vse uredu, ko pa hočem prestavit na C:\Moji dokumenti pa mi javlja napake... a je možno da ARJ ne zna delat z direktoriji ki imajo presledke vmes al sem samo jaz narobe nastavil kak switch v ARJ.
a obstaja še kakšna druga varianta razen ARJ, da jest rešim ta problem???
hvala za vaše odgovore, SuLc
lp,
ToniT ::
Uporabi arj32.exe - ta zna delati z dolgimi imeni, pa tudi presledki niso problematični.
Paziti moraš, da daš pot v narekovaje - npr.:
arj a bu "c:\moji dokumenti\bu.txt"
arj32 dobiš na www.arjsoft.com/files.htm
Paziti moraš, da daš pot v narekovaje - npr.:
arj a bu "c:\moji dokumenti\bu.txt"
arj32 dobiš na www.arjsoft.com/files.htm
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MS-DOS Elektronček BlagajnaOddelek: Programska oprema | 2708 (2246) | _vrag_ |
» | Kopiranje večje datoteke na diskete v DOS-uOddelek: Programska oprema | 1653 (1419) | Azrael |
» | Programček, ki razdeli datoteko na več delovOddelek: Programska oprema | 1906 (1786) | schurda |
» | Dobri stari ARJ za DOS...Oddelek: Programska oprema | 1676 (1450) | frudi |
» | Kako razstavit file?Oddelek: Programska oprema | 2053 (1854) | andrej |