Forum » Kaj kupiti » Domofon
Domofon
Mercier ::
Imam (v fazi realizacije ;) mrežo, gigabit ethernet. V vsako sobo je napeljan Cat 5e ali Cat 6 (dva kabla in 8P8C vtičnici) in stikalo na koncu. En TP kabel in štrom sta napeljana do vhodnih vrat.
Nimam stacionarnega telefona, niti telefonske centrale.
Rad bi imel možnost iz katerekoli sobe (omrežene), odsloviti težaka pred vrati. Potrebujem le glasovno komunikacijo, slika mi ni pomembna.
Edit:
Da ne zmedem s temi telefoni. Ne izključujem možnosti nakupa telefonskih aparatov, le priključiti se na nameravam, vsaj ne v bližnji prihodnosti.
Nimam stacionarnega telefona, niti telefonske centrale.
Rad bi imel možnost iz katerekoli sobe (omrežene), odsloviti težaka pred vrati. Potrebujem le glasovno komunikacijo, slika mi ni pomembna.
Edit:
Da ne zmedem s temi telefoni. Ne izključujem možnosti nakupa telefonskih aparatov, le priključiti se na nameravam, vsaj ne v bližnji prihodnosti.
- spremenil: Mercier ()
Mercier ::
Temo sem umestil v Kaj kupiti, ker bo to verjetno res treba in ker ne vem v katero smer bo tekla debata. Ker ne teče v nobeno, pa mislim, da situacija ni niti nerešljiva, niti neumno predstavljena, vas prosim, da mi jo prestavite v kakšen drug forum. Loža?
slodreamer ::
Pozdravljeni, imam željo zamenjat samo slušalko domofona v večstanovanjski zgradbi, ker mi obstoječa ni všeč :)
Gre za izključno audio domofon, z gumbom za odklepanje vrat. Presenetilo me je, da je v obstoječi slušalki priklopljenih kar 6 žic.
Kakšno slušalko moram iskati? Ima kdo link do kake ugodne? Našel sem tole vendar piše da gre za 2-žični sistem
Hvala za pomoč
Gre za izključno audio domofon, z gumbom za odklepanje vrat. Presenetilo me je, da je v obstoječi slušalki priklopljenih kar 6 žic.
Kakšno slušalko moram iskati? Ima kdo link do kake ugodne? Našel sem tole vendar piše da gre za 2-žični sistem
Hvala za pomoč
Zgodovina sprememb…
- spremenil: slodreamer ()
slodreamer ::
Zdaj sem ugotovil, da mi zvonec pred stanovanjem ne dela. A ve kdo, je ta zvonec tudi vezan na domofon, ker nikjer drugje ne vidim ničesar podobnega zvoncu v stanovanju :O
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbira domofonaOddelek: Loža | 6647 (436) | polozweii |
» | Hišni zvonec - napajanje na kabel, signal brezžičnoOddelek: Pomoč in nasveti | 5902 (3346) | KTr1sk |
» | Elektronski ključOddelek: Loža | 1674 (1028) | St235 |
» | diy intercomOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1044 (948) | int47 |
» | kamera za nadzorOddelek: Loža | 3500 (3142) | kitewing |