Forum » Pomoč in nasveti » Windows instalacija
Windows instalacija
Morpheus123 ::
Jest mam en problem z instalacijo Windows XP. Mam tri različne verzije, ki pa jih nikakor ne uspem spravt na disk . Fora je v tem da ko poženem preko boot cd-ja mi komp seda med nalaganjem sistemskih fajlov. Seda mi različno enkrat na 8% enkat na 30% al pa skor pr konc. Najprej sem mislu da je fora v cdjki, pa nima veze to ker mi seda pri različnih verzijah na različnih %., tud če isto verzijo poženem 100 krat ma padec različen %. Heeeelp pls. A je problem v biosu, al v hardwaru al kje drugje. Še to tud blu screen sem že mel češ da je neki narobe z usb controlerjem, in sem ga izklopu v biosu pa tud nism skoz pršu, še vedno je sedu. Disk na katerga hočem windowse spravt je čist nou. Pa tud na starga sem probou pa nč . Pade dol karkol probam. Komp je pa P4 2.6 GHz.
NiMH ::
Stestiraj z memtestom...Mogoče so rami...Oz kot je Bastadu rekel so 100% rami :)
P.S.: Se opravičujem Bastadu...Malo me je zaneslo...
P.S.: Se opravičujem Bastadu...Malo me je zaneslo...
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NiMH ()
jerkovicj ::
joke, no. (je kolega tole postou, tko da lahko pustis post.) Sicer je pa ram baje sprobal. oz. ma 2x512 pa je neki jemal ven/menjaval.
Srečen zdaj gospod Bastadu???
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
Zgodovina sprememb…
bastadu: "Pa brez nepotrebnih komentarjev prosim..."
khm...
Pa sicer mislim, da mu komp deluje brez problemov, ko je prizgan...
khm...
Pa sicer mislim, da mu komp deluje brez problemov, ko je prizgan...
bastadu ::
Pa sicer mislim, da mu komp deluje brez problemov, ko je prizgan...To je dodaten znak, da so najverjetneje rami...
CasCaDaa: tisti gospodine me še moti, ampak naj ti bo
Jaoo kak kompliciraš Dober si
Evo si zdaj srečen??
Evo si zdaj srečen??
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
Zgodovina sprememb…
kaj pa vzrok mojega problema? sem enkrat spraseval po temle forumu. komp se hladen ne prizge. Pol pa deluje normalno, brez problemov. Tudi, ce ga resetiram, ko je prizgan se sistem normalno postavi. Problem je le, ce prizgem racunalnik, ko je ugasnjen nekaj(dlje) casa. Sem stimal latence ram-a v biosu, pa ni bilo nic bolje. Sedaj ko prizigam racunalnik malce pocakam(ponavadi v biosu), preden se zazene in se zbudi brez problema. Naceloma imam pa racunalnik ves cas prizgan. (celeron 1.7, 512ddr, matsonic 533+)
O fantje fantje, zgleda da se tema menja kot ponavadi. Hvala za opozorilo na rame, jih danes stestiram in poročam če bo kšna sprememba. Ja sicer mi pa prejšnja instalacija na starem disku deluje in stvari ki jih počnem delujejo čist fajn.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Morpheus123 ()
Aja pa še to, ko se komp poveže z netom stvar nekak frizne, zgleda pa to tko kot da se zadi neki dogaja, sicer pa nobena stvar ne zalaufa, pol po enih 5-10 minutah se pa vse stvari kt so ble prej zagnane odprejo. Vse je blo stokrat zlaufan prek noda in nortona pa ne najde nobenih trojancov al pa kej.
Ja niso bli rami, ker sem skoz test šou dvakrat in obakrat uspešno. Fora je bla pa u procesorju kt je mel ob mirovanju v biosu 81stopinj . Tko da pregrevanje ja bil zgleda razlog. Hvala za pomoč vsem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ugasne/ zmrzne - overclocking failed (nič ni OC)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2758 (2133) | Han |
» | Težava z blue screeniOddelek: Pomoč in nasveti | 7248 (6641) | smotanc |
» | Memtest najde napakoOddelek: Pomoč in nasveti | 2753 (2264) | Clubraider |
» | samodejno rebootanje računalaOddelek: Pomoč in nasveti | 1524 (1204) | primmy |
» | hladno (ne)priziganje racunalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1851 (1394) | jerkovicj |