Forum » Programska oprema » Rabim program,prosim za pomoč!
Rabim program,prosim za pomoč!
ALIen23 ::
Pozdrav!
Imam en specifičen primer in sicer bi rabil prgram kateri bi za določen lik lahko izračunal vztrajnostne momente!Če karkoli obstaja v zvezi z izračunavanjem vztrajnostnih momentov bi lepo prosil za pomoč!
Imam en specifičen primer in sicer bi rabil prgram kateri bi za določen lik lahko izračunal vztrajnostne momente!Če karkoli obstaja v zvezi z izračunavanjem vztrajnostnih momentov bi lepo prosil za pomoč!
LP
Sem si kar mislil da bo tale težka za dobit, vendar še vseeno upam da ima kdo kaj koristnega!
LP
BIG_Yack ::
Hm... Ta bo pa težka, prav maš. Mogoče ti lahko pomagam, če malo bol specifično poveš kaj rabiš.
Če ne pa bo treba kar "vztrajnost" v ANG slovar pogledat, potem pa Googlat!
Če ne pa bo treba kar "vztrajnost" v ANG slovar pogledat, potem pa Googlat!
Hja lahko sem bolj natančen!In sicer primer da imaš nek lik napr. oblike črke T potem imaš še določeno debelino npr. 15mm to pa je tudi vse!Potem pa naj izračuna program težišče in vztrajnostni moment okoli Z in Y osi!
Sej vem da je tole specifičen primer programa katerega iščem pa vseeno bi mi bil v veliko pomoč!
Sej vem da je tole specifičen primer programa katerega iščem pa vseeno bi mi bil v veliko pomoč!
LP
BIG_Yack ::
O. K.: Ne bi te hotel razočarati... Oprosti, pri tem nimam pa res čisto nič pojma. Se mi pa zdi, da takega ni.
nonenone ::
tak program zlahka dobiš in to zastonj, vpiši structural engeenering v google in potem malo prebrskaj, jz imam en tak program, pa še kup drugih uporabnih za gradbeništvo, lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naloga za mehaniko oz. vztrajnostni moment telesOddelek: Šola | 2056 (1896) | T-Mac |
» | Smiselnost integralov s drugim diferencialom (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 10886 (9446) | Unknown_001 |
» | Pomoč pri programiranjuOddelek: Programiranje | 1252 (626) | onitam |
» | fizika//fizično nihaloOddelek: Šola | 3034 (2918) | rok6 |
» | [Fizika] NihanjeOddelek: Šola | 2456 (2297) | NeOman |